Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Маємо перемагати німців»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Маємо перемагати німців»

- Спочатку я так і хотів, щоб нам у суперники дісталася «Борусія» з Менхенгладбаха. Дуже задоволений жеребом, а також тим, що перший матч ми проводимо на виїзді. Суперник буде змушений грати на перемогу перед своїми вболівальниками, нам же необхідно добре підготуватися, спокійно зіграти в свій футбол і спробувати забити один-два м'ячі на виїзді. У другому поєдинку, сподіваюся, на заповненому «Олімпійському», ми повинні показати свої найкращі якості, щоб після тривалої паузи повернутися в груповий турнір Ліги чемпіонів УЄФА, де «Динамо» і місце.

- Що знаєш про майбутнього суперника?

- Знаю, що команда добре виступила в минулому сезоні в чемпіонаті, але в нинішнє міжсезоння продала свого лідера - Марко Ройса. Втім, це не повинно нас розслабляти. Ми повинні уважно вивчити суперника, добре підготуватися і за підсумками двох матчів з «Борусією» повернутися в груповий турнір Ліги чемпіонів.

- Для «Борусії» сезон ще не розпочався, «Динамо» ж провело чотири матчі в чемпіонаті та два - в кваліфікації Ліги чемпіонів ...

- Звісно, це великий плюс для нас. Потихеньку ми набираємо хорошу форму і в хорошому настрої підходимо до матчів з «Борусією». На мій погляд, «Феєноорд» і «Борусія» - команди приблизно одного рівня, тому ми зобов'язані перемагати німців.

- «Динамо» в основному віддає перевагу грі на контратаках. Чи принесе ця тактика успіх у протистоянні з «Борусією»?

- Дійсно, головне - зіграти уважно в обороні і не пропустити. А попереду у нас багато швидких гравців - Гусєв, Ярмоленко, Ідейє, - які можуть вирішити долю епізоду в контратаці.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер