Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Переможемо «Металіст» разом!»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Переможемо «Металіст» разом!»

Півзахисник Огнєн Вукоєвич взяв у ній найбезпосереднішу участь, провівши на полі всі 90 хвилин. В середині другого тайму, на 63-й хвилині, Огнєн отримав попередження, яке стало для нього другим у нинішньому відборі. Таким чином, наступний матч хорватів проти Уельсу (16 жовтня) динамівець пропустить.

У цій ситуації Вукоєвич міг би провести кілька днів у рідному Загребі, побачитися з рідними та взяти для відпочинку кілька днів посеред напруженої першої частини сезону. Напевно, так би вчинила більшість, але тільки не Огнєн. Після зустрічі збірних у п’ятницю футболіст спакував валізи і повернувся до Києва.

«У нас попереду дуже складний і важливий матч проти «Металіста», потім виїзд до Португалії. Ці ігри можуть стати для «Динамо» визначальними в сезоні, не буду зайвий раз говорити, наскільки значущими для нас будуть набрані в них очки. Вирішив не втрачати час і краще підготуватися до них. Ще хочу запросити всіх уболівальників у суботу підтримати «Динамо». Давайте переможемо «Металіст» разом!», - розповів Огнєн клубному сайту.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер