Огнен ВУКОЄВИЧ попрощався зі збірною Хорватії

Огнен ВУКОЄВИЧ попрощався зі збірною Хорватії

«Шановні панове,

Я хотів би повідомити вам про своє рішення завершити свої виступи за національну збірну Хорватії з футболу.

Я завершую свої виступи за національну збірну Хорватії з футболу після 7 років, які я провів, граючи за цю команду, з якою я взяв участь у двох чемпіонатах Європи з футболу та чемпіонаті світу з футболу. Я зіграв за національну збірну 55 матчів та забив 4 голи.

У цей дуже емоційний для мене момент я хотів би подякувати Хорвтський футбольний Союз за все, що вона зробила для національної футбольної команди, нашим відданим фанам, які весь цей час підтримували нас усім серцем, хотів би подякувати попереднім тренерам збірної – пана Славена Білича та пана Ігора Штімаца за все, що вони зробили для команди та особисто для мене, всім своїм товаришам по команді, з якими я боровся за успіх нашої збірної, та всім глядачам Хорватії.

Особливо я хотів би висловити свою подяку клубу «Динамо» Київ, у якому я граю, президенту клубу – пану Ігорю Суркісу, за всю підтримку, яку вони надавали мені під час моєї кар'єри в національній команді.

У цей емоційний момент я також хотів би подякувати своїм друзям та, особливо, своїй родині, тому що без їхньої підтримки та розуміння я би ніколи не досяг успіху.

Я завжди буду пам'ятати моменти, коли я грав за національну збірну, й вона завжди буде займати особливе місце в моєму серці.

Я бажаю усього найкращого всій національній збірній Хорватії та всім гравцям у майбутніх іграх, у першу чергу на майбутньому чемпіонаті Європи з футболу у Франції в 2016 році, та в усіх інших футбольних змаганняхі».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер