Огнєн Вукоєвич: «Пройти «Бешикташ» буде важко, але ми впораємося»

Огнєн Вукоєвич: «Пройти «Бешикташ» буде важко, але ми впораємося»

Ледь завершився останній матч 2010 футбольного року, як у футболістів розпочалася відпустка. Динамівці роз’їхалися по всіх куточках земної кулі! Одні вирушили до теплих країв, інші – до рідних країн. Телефонний дзвінок застав Огнєна Вукоєвича в Хорватії. Сьогодні динамівцю виповнюється 27 років!

- Дякую за привітання! Зараз перебуваю в родинному колі, у своєму маленькому містечку Бєловар. Найближчим часом планую бути в Хорватії, а на Новий рік збираюся поїхати до друзів до Лондону. Далі – подивимося. Можливо, хтось до мене приїде в гості, є кілька варіантів, але це поки неточно. Передусім, хочу добре відпочити до 1-го січня вдома.

- Знаєте результати жеребкування Ліги Європи?

- Звичайно! Задоволений, що нам попався «Бешикташ». Це хороша турецька команда, але шанси пройти її в нас високі. Вже думаю про те, як би нам переграти цього суперника.

- Ледь розпочалася відпустка, а ви вже думаєте про продовження сезону?

- Спочатку потрібно добре відпочити, а потім вже починати готуватися до другої частини сезону. Добре, що перша гра на виїзді, спробуємо забезпечити результат у Туреччині, забити більше м’ячів. А в Києві перед своїми вболівальниками маємо оформити вихід до наступного етапу. Буде важко, але ми впораємося.

- Що знаєте про турецький футбол?

- Чемпіонат Туреччини дуже сильний, два роки тому ми грали в Лізі чемпіонів з «Фенербахче», ще за Сьоміна. Виглядали тоді непогано – нічия 0:0 в Туреччині й перемога 1:0 у Києві. Сподіваюся, так само ми зіграємо й із «Бешикташем».

- У ЗМІ ширяться чутки, що «Динамо» знову очолить Сьомін...

- Коли я прийшов до «Динамо», Юрій Павлович був головним тренером. Можу сказати йому лише велике спасибі за все, що він зробив для команди. Він дуже досвідчений тренер і чудова людина. За нього ми виграли чемпіонат України, набагато випередивши «Шахтар», добре виступили в Лізі чемпіонів, дійшли до півфіналу Кубка УЄФА. Тому я буду щасливий, якщо Сьомін повернеться до «Динамо». Також хочу подякувати Олегу Романовичу Лужному, який у важкий момент прийняв команду і за короткий час встиг багато чого зробити. Щиро сподіваюся, що він залишиться працювати в команді із Сьоміним. А «Динамо» буде грати так, як робило це два роки тому. При цьому досягне набагато великих успіхів!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер