Огнєн Вукоєвич: «У «Чорноморця» десять захисників»

Після гри з «Чорноморцем» динамівці були раді перемозі. Про те, наскільки складним вийшов матч і який настрій у команді перед поєдинком із «Барселоною», футболісти розповіли кореспонденту клубного Інформаційного відділу.

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- У «Чорноморця» сьогодні десять гравців грали в захисті, тому нам було важко. Ми створили дуже багато голевих моментів, один із них вдалося реалізувати на останній хвилині і здобути три очки.

- В останніх матчах «Динамо» не так часто вдається перемагати…

- Так, у нас було багато невдач, але, гадаю, просто не щастило. Моменти ми створювали, і з пенальті могли забити в Запоріжжі, та й сьогодні два-три моменти зобов’язані були використовувати. Але головне, що в результаті все ж таки перемогли, для нас було дуже важливо зберегти різницю очок із «Металістом» та «Шахтарем», які дихають у спину. Тепер будемо готуватися до «Барселони» й останнього матчу в Сімферополі.

- Як вважаєш, друге місце «Металіста» – це тимчасово?

- У Харкові дуже хороша команда, що вона довела в матчах з «Динамо» у вересні. Гадаю, друге місце «Металіста», а третє – «Шахтаря» заслужені, як і наше перше. І такий відрив у 4-5 очок нам важливо зберегти й надалі.

- У домашньому матчі з «Чорноморцем» «Динамо» перемогло з великим рахунком – 5:0. Сьогодні ж із труднощами вдалося забити один м’яч…


- У будь-якому випадку, це три очки, хоч 5:0, хоч 1:0. Суть перемоги від цього не змінюється. Тепер усі думки тільки про «Барселону». Гадаю, Валерій Георгійович, як завжди, обере потрібний склад і тактику на гру, щоб ми спробували вийти з групи.

- Перед зустріччю з іспанцями настрій хороший?


- Так, перед своїми вболівальниками ми хочемо показати хорошу гру. В середу будемо грати на всі двісті відсотків, щоб здобути перемогу.

Фотогалерея матчу

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер