Огнєн Вукоєвич: «Наприкінці матчу став нападником»

Огнєн Вукоєвич: «Наприкінці матчу став нападником»

Півзахиснику «Динамо» не звикати забивати м’ячі на останніх хвилинах зустрічі. Влучний удар Вукоєвича по воротах донецького «Металурга» приніс «Динамо» п’ятнадцяту перемогу в нинішньому чемпіонаті.

- Була дуже важка гра. Ми віддали всі сили, зробили все можливе, щоб перемогти. Я хочу сказати спасибі всім хлопцям, сьогодні найголовнішим було показати наш характер. Після гри зі «Сток Сіті» ми спромоглися прийти до тями, зібратися. Зараз на першому місці – чемпіонат України, боротьба за «золото». «Металургу» могли б і більше забити, моментів для цього було достатньо. Але суддя не призначив чистий пенальті, також потрібно було давати другу жовту картку гравцю суперника в першому таймі.

У перерві Юрій Павлович сказав, що потрібно продовжувати грати в тому ж дусі, більше рухатися й частіше вступати в боротьбу. На щастя, наприкінці ми змогли вирвати перемогу. Такі поєдинки вирішують результат чемпіонату.

- Ви боретеся, виявляєте величезну самовіддачу. Можна сказати, що в команді зберігається впевненість?

- Звичайно. Сьогодні ще й погода була дуже важкою – дощ ішов. Зараз кінець сезону, сил майже немає. Добре, що спромоглися здобути три очки. Нам тепер дуже важливо думати про останню гру з «Карпатами».

- Ви часто забиваєте м’ячі, які стають вирішальними та приносять перемогу команді. Чи знаєте, що ваш сьогоднішній гол уже дев’ятий?

- Так? (Посміхається) Зараз усі ігри головні, бо вирішується наша доля в турнірній таблиці. Не всі визначають матчі з «Шахтарем» та «Металістом». Потрібно добре грати і в інших матчах. Мені дуже подобається, як виглядає донецький «Металург». Вони демонструють красивий футбол, нам було важко їх обіграти. Вони показали себе дуже жорсткою, непоступливою командою.

- Останні 20 хвилин ви грали на позиції нападника. Таку установку отримали від тренера?

- Якщо впродовж гри потрібно йти в атаку, я йду. А в останні хвилини потрібно було обов’язково забивати.

- Упродовж гри Юрій Павлович дуже нервував, напевно, й у роздягальні була напружена атмосфера?

- Звичайно, він нервував і хвилювався. Адже він теж людина і в нього є емоції.

- Після гола у вас були сильні емоції?

- Звичайно! (Посміхається) Адже зараз важливий кожен м’яч. Такій перемозі радієш більше, ніж, наприклад, коли на табло рахунок 6:0. Кожна перемога – на вагу золота.

- Про Лігу Європи ви вже не думаєте?

- Для нас найголовніше – чемпіонат. У Лізі Європи в нас дуже маленькі шанси вийти з групи. Потрібно зосередитися на боротьбі за золото та прямому виході до Ліги чемпіонів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер