Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Я відчуваю багато емоцій перед грою з «Динамо» Загреб»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Я відчуваю багато емоцій перед грою з «Динамо» Загреб»

Напередодні поєдинку півзахисник в ексклюзивному інтерв'ю офіційному сайту клубу розповів про те, чого варто очікувати від майбутнього поєдинку, а також про зміни в тренувальному процесі з приходом нового головного тренера Олега Блохіна:

- Із перших днів нашої роботи кожен футболіст зрозумів, чого Олег Блохін від нього хоче. Він одразу підкреслив, в якому клубі ми граємо, і які цілі перед ним стоять. Боротьба за чемпіонство і вихід із групи Ліги чемпіонів триває, ще нічого не втрачено. Також Олег Володимирович розповів, якою має бути дисципліна, як будуть проходити тренування і яким чином необхідно грати. Ми відразу все зрозуміли. Дуже добре, що здобули перемогу над "Зорею", після цього значно покращився психологічний стан команди. Зараз у нас надзвичайно важлива гра із загребським "Динамо". Знаємо, що буде важко, адже у суперника хороша команда. Сподіваюся, на матч збереться повний стадіон НСК "Олімпійський". Перед своїми вболівальниками нам потрібно показати позамежний настрій на гру та боротьбу, щоб після матчу вони поїхали додому задоволеними.

- Що зараз собою являє загребське "Динамо"?

- Це досвідчена команда, вони дуже грамотно грають в обороні, у них є багато хороших, талановитих гравців. Так що легко нам точно не буде.

- Кого можете виокремити у складі суперника?

- Перш за все, двох досвідчених захисників Шимунича та Тонела, а також талановитого Віду і молодого Ковачича.

- Багато фахівців гадають, що загребське "Динамо" буде грати від оборони, намагаючись проводити гострі контратаки. Ви теж так вважаєте?

- Звичайно. Це дисциплінована команда. У них є достатньо швидкісних гравців, щоб швидко переходити з оборони в атаку. Нам же потрібно зіграти вкрай уважно і тримати концентрацію всі 90 хвилин. Тоді все буде добре.

- Після того, як наша команда пропустила кілька м'ячів зі стандартних положень, на тренуваннях приділяєте більше уваги цьому компоненту?


- Так, ми багато працювали над стандартами, і перший матч із "Зорею" це підтвердив, адже ми не пропустили жодного м'яча. Це важливий момент. Якщо чесно, нам дуже соромно за ці дві поразки від ПСЖ та "Шахтаря" з рахунком 1:4. Рівень київського "Динамо" такого не допускає.

- Особисто для Вас цей матч, напевно, буде особливим?

- Звичайно! Я відчуваю багато емоцій у зв'язку з цим, тому що раніше грав у загребському "Динамо". Це був гарний період, оскільки ми три рази поспіль виграли чемпіонство, двічі - кубок, а також Суперкубок. Словом, була хороша команда. У ній грали Едуардо, Модрич, Чорлука, так що, повторюся, емоцій багато. Але зараз я гравець київського "Динамо". Потрібно постаратися перемогти, це дуже важливо для нас.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер