Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Я не міг не прийти на гру «Динамо» з «Іллічівцем»

Огнєн ВУКОЄВИЧ: «Я не міг не прийти на гру «Динамо» з «Іллічівцем»

Він приїхав до Києва одразу після матчу з «Крильями Совєтов» та був дуже радий побачитися зі своїми одноклубниками, тому не приховував посмішки на обличчі. Але, в той же час, Огнєн щосили намагався бути непоміченим, щоб не привертати уваги до свого приїзду, однак для офіційного сайту футболіст погодився розповісти про мету свого візиту до столиці України та оцінити шанси «Динамо» в боротьбі за друге місце в чемпіонаті української Прем'єр-ліги:

- Я прилетів, щоб забрати з Києва деякі особисті речі та вирішити деякі справи. А в понеділок уже маю повертатися назад до Москви. Нам залишилося зіграти ще два тури, а там – подивимося.

Звичайно, я не міг не прийти на гру «Динамо» з «Іллічівцем», адже я вболіваю за команду й хочу, щоб вона посіла друге місце. Добре, що вдалося перемогти, це найголовніше. Але все ж таки, гра «Динамо» не відточена, команда може й має грати набагато краще. А для цього ще потрібно багато працювати. Всі переживають, щоб вдалося посісти друге місце, а найбільше – президент клубу Ігор Суркіс, який душею та серцем хоче, щоб «Динамо» грало в Лізі чемпіонів. Цього бажаю хлопцям і я. Тепер залишається сподіватися на «Дніпро», який може в наступному турі відібрати очки в «Металіста».

- Чи стежите ви за виступом команди в Москві?

- Звичайно! Це моя команда, за яку я дуже хвилююся. Тут грають мої друзі та люди, які перебували поряд зі мною протягом п'яти років – адміністратори, лікарі, масажисти, а головне – президент.

- Ви, напевно, ще пам'ятаєте часи, коли «Динамо» перемагало «Іллічівець» 9:0?

- Так, у мої часи було таке, я це добре пам'ятаю. Але в нинішній ситуації важливі три очки, а не те, з яким рахунком команда здобула перемогу. Місце «Динамо» в Лізі чемпіонів, і я сподіваюся, воно туди в результаті потрапить.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер