Огнєн Вукоєвич: «Завдання на грудень – обійти БАТЕ»

Огнєн Вукоєвич: «Завдання на грудень – обійти БАТЕ»

Для Огнєна Вукоєвича вихідні були насиченими на події. У суботу «Динамо» виграло в «Севастополя» 2:0, сам Огнєн забив другий м'яч своєї команди. А в неділю на хорвата чекала зустріч з уболівальниками в магазині adidas.

- Огнєне, три останні пенальті гравці «Динамо» не реалізували. Як вважаєте, тепер ваша черга підійти до «точки»?

- Якщо тренер скаже, я готовий. Олег Романович (Лужний, – прим.авт.) подивиться, кому краще довірити пробити пенальті. Потрібно буде на тренуваннях попрацювати над цим важливим компонентом.

- Хіба до цього гравці пробиття пенальті не відпрацьовували?

- Кожен сам тренує. Головний тренер має подивитися, хто добре б'є і хто психологічно готовий. У Мінську нам не можна помилятися, потрібно реалізовувати кожен момент, який виникне.

- Рівнем гри «Динамо» в матчі із «Севастополем» залишилися задоволеними?

- Нормально. Гадаю, якби успіх був на нашому боці, забили б ще кілька м'ячів. Сподіваюся, тепер буде все гаразд. Ми підготуємося і фізично, і психологічно до наступної гри. Якщо виграємо в Мінську, посядемо перше місце у групі. Це наше головне завдання.

- Синоптики обіцяють під час матчу від -10 до -15 градусів. Мороз на перебіг гри гри не вплине?

- Нічого страшного, погода однакова для обох команд.

- У «Динамо» все ж таки залишається «проблема другого тайму», гравці знижують швидкості?

- Ми дуже рано розпочали сезон, пройшли серйозні збори в Австрії. У нас багато гравців грають у Лізі Європи, в чемпіонаті, за свої збірні. Зараз необхідно зібратися на дві гри, що залишилася, лише після них можна відпочивати і відновлювати сили.

- Якщо підбивати підсумки першого відрізку чемпіонату, чому такий великий відрив від «Шахтаря»?

- Ми погано грали на виїзді, програли вдома «Оболоні». Так не можна. Якщо ми хочемо стати чемпіонами, не можна так багато пропускати. Зараз команда акцентує увагу на матчах Ліги Європи.

- Чули слова Лужного після матчу?

- Ми все ще сподіваємося і віримо в Олега Романовича, він дуже багато зробив для нашої команди. Ви бачили, в яке скрутне становище ми потрапили, але Лужний прийшов і підняв команду. Йому потрібно подякувати за допомогу клубу у важкий час.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер