Огнєну Вукоєвичу – 28!

Огнєну Вукоєвичу – 28!

Традиційно Огнєн свій день народження відзначає під час відпустки, далеко від партнерів по команді. Це не заважає їм, як і всім співробітникам клубу, разом із багатомільйонною армією вболівальників, привітати чудову людину та футболіста з настільки приємним у житті днем!

28 років – пора зрілості. Вукоєвич чималого досяг у великому футболі. Чемпіон України, тричі чемпіон Хорватії, володар Суперкубка обох країн... Чотири роки тому, якраз перед переходом до «Динамо», Огнєн виступав у складі збірної Хорватії на чемпіонаті Європи. Найближчим літом може виповнитися його мрія – зіграти на Євро-2012 у складі збірної в Києві, який став йому рідним.

Кажуть, незамінних людей у футболі немає. Однак є ті, без яких складно уявити команду. Вукоєвич став таким – за останні три з половиною роки його місце в центрі півзахисту жодного разу не піддавалося сумніву. Тренери завжди впевнені, що на одній із найбільш відповідальних позицій виходить футболіст, якому довіряєш, на якого можна покластися.

Динамівці бажають Огнєну сповна реалізувати у нашій команді свій великий футбольний потенціал, виступати за неї ще довгі роки й допомагати вигравати нові трофеї. А ще, завжди відмінного настрою та здоров’я!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер