Ольга Несмачна: «Родзинок у сайту буде багато»

Ольга Несмачна: «Родзинок у сайту буде багато»

Футболісти київського «Динамо» стають все ближче до своїх вболівальників. Завдяки сучасним технологіям любителі футболу можуть дізнатися про своїх улюбленців практично все. Ось і Андрій Несмачний нещодавно обзавівся власним інтернет-сайтом. Як він буде виглядати та якою інформацією наповнюватись ми вирішили дізнатись у дружини Андрія - Ольги, адже ідея створення сайту належить саме їй:

- Думка, створити сайт у мене з’явилася давно. В інтернеті про Андрія я знаходила багато різної інформації, але в основному це були згадки про матчі і нічого цікавого. Потім я дізналася, що дружини деяких футболістів, наприклад, Шовковського і Пеєва, подарували своїм чоловікам сайти і вирішила зробити так само. У нас чомусь прийнято дарувати подарунки тільки на свята, я ж вирішила зробити сюрприз просто так. Спочатку планувала приурочити відкриття сайту до повернення Андрія з Чемпіонату світу, але не вдалося вкластися у термін. Створення трошки затягнулось, адже я хотіла, щоб все було зроблено найкращим чином, отже Андрію я змогла його подарувати тільки нещодавно.

- А він знав про вашу ідею, чи ви йому сказали в останню мить?

- Він нічого не знав до останнього. Коли все було готово, я сказала, що у мене є для нього невеликий сюрприз, показала йому сайт, Андрію він дуже сподобався, адже такий подарунок, мабуть, приємний для кожного. Тут він буде відповідати на запитання фанатів. Взагалі, я планую серйозно зайнятися поповненням сайту інформацією, буду це робити раз на місяць, розміщуватиму всі нові фотографії, інтерв’ю Андрія.

- Скільки часу у вас пішло на створення цього сайту?

- Спочатку ми планували його зробити за два тижні, але вийшло тижнів за п’ять, адже я хотіла, щоб цей сайт був найкращим.

- З якими труднощами довелось зустрітись у процесі його створення?

- Особисто для мене труднощів не було ніяких, я його робила не самостійно, за допомогою однієї журналістки. Вона знаходила всю інформацію: статті, інтерв’ю, фотографій. Зі свого боку я надала сімейні фото, публікації і т. д. Таким чином, ми об’єднали зусилля і помістили на сайт всю інформацію про Андрія.

- А якась родзинка у цього сайту буде? Щось, чого немає у інших?

- Родзинок буде дуже багато. В інших, наприклад, немає відео, немає флеш-роликів, все зроблено якось стандартно. На нашому сайті є всі голи Андрія Несмачного і все, що пов’язано з його футбольним і сімейним життям. Ще на сайті Андрій буде регулярно спілкуватися з прихильниками, буде і аукціон, де ми виставимо ігрові футболки Андрія, цього теж немає ні в кого. Також будуть проводитися різні конкурси, в яких за відповіді на запитання вболівальники отримуватимуть подарунки.

- Які розділи будуть на сайті?
- Сімейне життя, Кар’єра, Гостьова, Фан-клуб, Крамниця та інші. Словом, зроблю все, щоб вболівальникам було цікаво.

- Нарешті, яка адреса сайту Андрія Несмачного?!

- www.nesmachnyi.com

Світлана Полякова, спеціально для прес-служби ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер