«Ольборг» - «Динамо» в прямому ефірі в центрі Києва!

«Ольборг» - «Динамо» в прямому ефірі в центрі Києва!

23 жовтня важливий матч групового етапу Ліги Європи між «Ольборгом» та «Динамо», в якому кияни в разі успіху можуть ще більш зміцнити лідерство в групі, в прямому ефірі транслюватиметься на табло стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок о 20:00.

Показ виїзного поєдинку в прямому ефірі на динамівській арені нинішньої осені проводиться в експериментальному режимі. Перша трансляція відбулася 18 жовтня матчем «Говерла» - «Динамо». Ті глядачі, що прийшли на стадіон, високо оцінили ініціативу клубу, який, в свою чергу, готує для своїх уболівальників все нові і нові сюрпризи. Більш докладно про трансляцію матчу «Ольборг» - «Динамо» розповів президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко.

- Не секрет, що київські вболівальники люблять дивитися виїзні гри команди не тільки вдома. Коли грає «Динамо», в місті заповнені бари та ресторани, в яких йде трансляція матчу. Ми хочемо створити нашим уболівальникам додаткову можливість подивитися матч разом, обмінятися думками по ходу зустрічі, нехай і на відстані, але підтримати команду. Клуб постарався створити максимально комфортні умови, можливі при перегляді гри на відкритому повітрі. Працюють буфети, в яких можна за досить помірною ціною придбати гарячі чай та каву. Зробили навіть виключення для масових заходів на нашому стадіоні, додавши в список продуктів що продаються глінтвейн. Працюють туалети. Загалом, все як і на домашньому матчі, тільки увага не на поле, а на велике табло.

Хотів би попросити всіх вболівальників прийти на матч хвилин за тридцять до його початку. Працюватиме ведучий, який в лотерею розіграє серед уболівальників динамівську футболку, готуємо й інші сюрпризи. Ну а головним подарунком, зрозуміло, в цей вечір для всіх уболівальників «Динамо» стане яскрава гра та перемога улюбленої команди.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер