Олег БЛОХІН: «Вдячний хлопцям за проявлений характер»

Олег БЛОХІН: «Вдячний хлопцям за проявлений характер»

- Хороша, бойова гра. Обидві команди боролися за вихід до плей-оф. Склалося так, що завдання вирішували в останній зустрічі. Почали не дуже, пропустили, й усі подумали, що команда пішла у відпустку. Я вдячний хлопцям за проявлений характер, вони повністю відпрацювали й здобули перемогу.

Те, що вийшли з другого місця... Я казав, що ми в будь-якому випадку вийдемо далі. А що з другого? Напевно, простих суперників не буває.

- Що побажаєте собі на Новий рік?

- Я? Відпочити, напевно. А друге – нехай завершується вже 2013-й рік. А зважаючи на те, що я святкую вдома завжди, бажаю своїй сім'ї всього самого найкращого. Буде добре в тата – буде добре й у сім'ї.

- Ігор Суркіс неодноразово казав, що буде розмовляти з вами після завершення сезону. Дізнаватися, чи вистачить у вас здоров'я продовжувати роботу з клубом... Чи вистачить?

- Якщо ми грали три місяці через два дні на третій, а я не пропустив жодного матчу й жодного тренування, то, думаю, вистачить. Якщо був би хворим – пропускав би і тренування, і перельоти. А я не пропустив. Навіть не хворів.

Хочу привітати всіх з прийдешніми святами, побажати всього найкращого й хороших репортажів про «Динамо»!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер