Олег БЛОХІН: «Це була типово кубкова гра»

Олег БЛОХІН: «Це була типово кубкова гра»

- Типово кубкова була гра, яка відрізнялася від матчу чемпіонату України. Гадаю, ми заслужено перемогли. Може здатися, що ми здобули складну перемогу, але вся справа в тому, що невикористані моменти завжди створюють напругу наприкінці матчу.

- Можливо, Ідейє варто показати відеонарізку з моментами, в яких ви забивали свої м'ячі за «Динамо»? Адже просто неможливо – людина впритул розстрілює воротаря, зовсім не використовуючи техніку...

- У чому полягає питання?

- Що відбувається з Ідейє?

- Ідейє грає у футбол.

- Чому він не реалізовує стільки моментів?

- Не знаю.

- Анчелотті сказав, що тренер має підлаштовуватися під своїх футболістів. Враховувати манеру їхньої гри, а не тільки підлаштовувати виконавців під власну модель гри. Ваша думка щодо цього?

- А яка модель гри? Мілевський ось висловився, що я кажу «Я» та «Я». Покажу я Ідейє свої голи – знову скажуть, що я кажу «Я» та «Я». Я не розумію, ви прямо з інтернету мені зараз питання ставите? Давайте я теж комп'ютер відкрию. Якщо ви готові ставити питання, то ставте. Я ж відповідаю вам без інтернету й без комп'ютера.

- Комп'ютер у моїх руках – це не принципово...

- Ну, зрозуміло. Це вже дискусія, яка ні до чого не призведе...

- Рівно рік тому ви очолили «Динамо». Чим вас порадував цей рік, і що б вам хотілося забути з тих подій, що сталися на цьому етапі?

- Чесно кажучи, я хотів би цей рік узагалі забути. Тому що 2013-й складається якось незрозуміло... Тому цей минулий рік хотілося би просто пропустити. Але, думаю, кінцівка 2013-го буде трохи кращою, ніж його початок.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер