Олег БЛОХІН: «До «Шахтаря» готуємося у своєму звичайному режимі»

Олег БЛОХІН: «До «Шахтаря» готуємося у своєму звичайному режимі»

- Ми за цим гравцем давно стежили. Могли придбати, а могли і не придбати це бізнес

Оцінювати Драговича зараз немає сенсу, оскыльки він у «Базелі» грав за іншою системою, я з ним про це розмовляв. Йому потрібен певний час, щоб звикнути до тих вимог, які в нас є. Гадаю, проблем із цим не буде молоді хлопці швидко навчаються.

Чи зіграє він у найближчому матчі в Донецьку
подивимося за тренуваннями. Поки Драгович тренувався з нами лише одного разу. Якщо гравець психологічно стійкий, то може зіграти. Ви ж розумієте, не кожен готовий до того, щоб його відразу кинули в бій. Хоча хто не ризикує, той не п'є шампанського.

Як я вже казав, під час цього трансферного вікна ми зробили хороші придбання, за що я вдячний президенту. У «Динамо» Київ хороші перспективи, тому що всі ці придбання є довгостроковим проектом, а не проектом одного дня. Новим гравцям, за винятком Мбокані та Тремулінаса, лише по 22-23 роки. За цими гравцями, як українськими, так і зарубіжними, стоїть майбутнє київського «Динамо». Будемо сподіватися, що Драгович також стане одним із лідерів колективу.

- У неділю новачки вперше зіграють у всеукраїнському дербі «Динамо» та «Шахтаря». Чи готові вони до матчу такого масштабу?

- Всі хлопці мають досвід подібних ігор. Вони пройшли хорошу школу, той же Драгович грав за збірну Австрії. Ми спокійно готуємося до матчу в своєму звичайному режимі. Переможе найсильніший. Будуть новачки грати в цьому матчі чи ні
це вже я прийматиму рішення. Нам потрібно готувати команду. Якщо не використовувати в таких іграх новачків, то який сенс було їх запрошувати?! Можна було тоді тими ж футболістами грати. Всі хлопці прийшли до нас досвідчені, грають у збірних. Хто сильніший той і буде грати. Зараз є конкуренція, це ж добре. У таких іграх і потрібно проявляти характер та майстерність.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер