Олег БЛОХІН: «Команда за два місяці не створюється»

Олег БЛОХІН: «Команда за два місяці не створюється»

- До тренування в нас відбулося теоретичне заняття, розбирали гру з «Металістом». Хлопці трохи засмучені, що не вдалося зіграти в той футбол, якого від них очікували. Сталося це з різних причин. Я вважаю, в таких матчах не можна допускати, щоб із гри випадали три-чотири людини. А в нас у першому таймі таке сталося. Друге, це стандартні положення. Зараз потрібно догравати три гри. Як би не складався чемпіонат, команду потрібно налаштовувати. Атмосфера в колективі хороша, але трохи пригноблена. Хлопці незадоволені результатом.

- Чому, на ваш погляд, із гри команди випали три-чотири футболісти?

- Напевно, ще немає стабільності. Коли гравець приходить до «Динамо», він має грати на певному високому рівні. Показувати стабільність. Не провести одну гру, а потім прірва. Можливо, все це через молодість. Нам потрібно потроху підійматися, не буває, що відразу команда починає грати й перемагати. Часом потрібно зробити крок назад, щоб потім зробити крок на два вперед. Це процес болючий, і для команди, і для мене. А особливо – для вболівальників. Вони звикли кожного року бачити «Динамо» в Лізі чемпіонів. Команда не створюється за два місяці. Зараз не можна опускати руки, потрібно рухатися вперед.

- Шанси на друге місце залишаються...

- Попереду три гри. Потрібно провести їх до кінця, набирати очки. Дивитися будемо на себе, а не на «Металіст». Зараз поставлено завдання виграти три матчі, а після цього будемо рахувати очки.

- У матчі з «Металістом» відчувалася проблема забивного форварда?

- Не не забиваємо, як на мене, стовідсоткові м'ячі в матчах із «Металістом», із «Шахтарем», у єврокубках ... Використовувати потрібно напівмоменти, а якщо цього не робити, буде складно. Проти «Шахтаря» за рахунку 1:1 якби забили цей м'яч, або з «Металістом» за рахунку 0:1... І все могло скластися інакше.

- Вихід Дуду – свідомий ризик, або він готовий грати в основному складі?

- Ми бачили, як Дуду відпрацював останній тиждень на тренуваннях. Він виглядав краще за інших. Але виявилося, що до цієї гри не готовий. Чесно сказати, якщо людина не проходить підготовку з командою, нічого не буде. З якогось боку це був і мій прорахунок.

- «Іллічівець» мало пропускає в останніх іграх, зіграв внічию з «Шахтарем». Що можете сказати про цю команду?

- Сьогодні й завтра ми розбираємо гру з «Металістом», а потім перейдемо до «Іллічівця». Можу сказати, у фізичному плані Микола Павлов уміє готувати команди. У них у складі є перспективні гравці молодіжної збірної, є гравці з «Шахтаря». Хороша команда, біжить, грає у футбол. Зараз перед ними поставлено завдання вийти до Ліги Європи.

- Враховуючи травми Романа Безуса та Дениса Гармаша, є ймовірність виходу в стартовому складі Олександра Алієва?

- Складне питання, його ми будемо вирішувати напередодні гри.

- Усе ближче трансферна кампанія, плани на неї вже будуєте?

- Команду потрібно підсилювати, для мене це зрозуміло на 100 відсотків. З деякими гравцями розлучимося, кілька позицій підсилимо. Але зараз нічого конкретного казати не буду. А те, що пишуть в Інтернеті, не відповідає дійсності.

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер