Олег БЛОХІН: «Команду потрібно налаштовувати на перемогу, а не на нічию»

Олег БЛОХІН: «Команду потрібно налаштовувати на перемогу, а не на нічию»

- Наскільки важко тримати команду в тонусі й чи не існує чемоданного настрою?

- Якщо не вирішили задачу в Генку – потрібно виходити та вигравати на «Олімпійському». У більшості хлопців подібного настрою немає, ми з ними багато розмовляли. Чемоданний настрій – це Мбокані та Данило Сильва, які поїхали додому. Гармаш, який із нами практично не тренувався. Команду потрібно налаштовувати на перемогу, а не на нічию. Рік вийшов важким. Хотілося б завершити його на мажорній ноті.

- Для кого більш зручними будуть погодні умови?

- В Австрії теж сніг буває. В останньому матчі вони грали за нуля градусів практично в капцях по льоду. Гадаю, що погода трохи зміниться, з полем буде все гаразд. Інша справа, в останні дні погода не дозволяла нормально тренуватися.

- Які зробили висновки з останніх матчів?

- Ми переглянули п'ять касет. На останню гру «Рапіда» літав Андрій Баль, дав нам інформацію. Переглядали й матч із «Генком», і перший поєдинок із «Рапідом». Ми врахували помилки, яких припустилися. А ось «Генк»... До цього часу не можу зрозуміти цю гру. Це порушення ігрової дисципліни окремими футболістами та тактичні помилки. Все почалося, чомусь, із пенальті.

- Чи просили ви своїх підопічних обережно тренуватися?

- Я просив, але поки не вдається. Всі налаштовані, йдуть у зіткнення. Десь можна поступитися в якихось моментах., Щоб не отримати травму, але все одно хлопці борються. А якщо було як зараз – нас було лише 13 людей на тренуванні. Але що не робиться – все на краще. Значить, команда буде зігранішою.

- Хто точно не зіграє?

- Мбокані – картки. Данило Сильва – травма гомілкостопу. Він провів процедури й 8-го грудня полетів до Бразилії. Гармаш... Писали-писали, але певні медичні тести показали, що краще не ризикувати. Безус не тренувався п'ять днів через проблеми зі спиною. Віда не працював – проблеми з м'язами. Аруна теж, як я вже сказав, не тренувався. Сидорчук не може грати – картки. Існують проблеми з опорною зоною, але будемо щось вирішувати.

- Які плани після відпустки?

- 14 збираємося, а 18 числа летимо на збори до Марбельї.

- Як ви реагуєте на політичні події в країні?

- Як киянин. Чому в Києві, а не, наприклад, у Донецьку? Тому що тут адміністративні будівлі? Це неправильно – створювати проблеми мешканцям. Я, наприклад, не можу поїхати до центру, повести дітей на ялинку. Гадаю, час сідати за стіл переговорів та домовлятися. У кожного свої інтереси. У нас же – добре зіграти з «Рапідом».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер