Олег БЛОХІН: «Моє завдання зараз – налаштувати команду»

Олег БЛОХІН: «Моє завдання зараз – налаштувати команду»

- Збірні Англії та Франції є одними з лідерів світового футболу. Коли Блан каже, що його команда є аутсайдером нашої групи, він, гадаю, лукавить. У збірної Франції зібрані чудові футболісти.

Щодо нас, то одразу після гри зі Швецією я сказав, що ми поки нічого не зробили – одна перемога не гарантує виходу з групи. Моє завдання зараз – налаштувати команду, щоб хлопці нікого не боялися. Ця робота триває вже третій день. А наскільки гравці зрозуміють мене – побачимо завтра. Але, гадаю, вони й без мене розуміють ступінь відповідальності.

Не думаю, що завтра французи одразу будуть бігти вперед. Інша справа, що гравці середньої та атакувальної ліній збірної Франції змушують команду грати в активний футбол. Подібна ситуація склалася й у нашій збірній, я неодноразово про це казав. Щось у нас складається, щось – ні… Просто не вистачило часу.

В який футбол завтра зіграють команди? Гадаю, що на це все ж таки вплине спека.

У Донецьку дуже висока температура. За таких умов дуже важко пресингувати. Тож потрібно чітко зрозуміти, на що зараз здатна команда й як вона витримає таку спеку, до якої неможливо пристосуватися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер