Олег БЛОХІН: «На «Валенсії» рік не завершується, будемо боротися»

Олег БЛОХІН: «На «Валенсії» рік не завершується, будемо боротися»

- Для початку хочу висловити співчуття всім українцям від команди Ми вийшли з чорними пов'язками, хотіли зробити подарунок людям. Футбол – така штука, не завжди вдається.

У першому таймі команда відстояла дуже добре в захисті, а в атаці були проблеми. Після пропущеного м'яча, напевно, свою роль зіграли й нерви, про що ми говорили в перерві. Втратили концентрацію під час стандартних положень, чого робити не можна було. Як би я не кричав – втрачати концентрацію не можна. «Валенсія» виглядала свіжішою. Офіційні зустрічі не можна порівняти з контрольними.

Другу роль зіграв форс-мажор. Потрібно дивитися, аналізувати. На «Валенсії» рік не завершується, але будемо боротися. Через матч-відповідь будемо готуватися до чемпіонату. Можливо, й пройдемо «Валенсію», хто його знає. Будемо боротися.

Що з Олександром Шовковським?

- Судячи з усього, задня поверхня стегна, серйозний надрив. Поки детально говорити не можу. Рибка довго не грав та провів матч гідно. У Хачеріді та Гармаша були проблеми, не хотіли ними ризикувати. Ще на зборах награвали інших виконавців. Повернемося, подивимося, що та як, а потім будемо будувати плани.

І про Хачеріді...

- У Жені, як і в Гармаша, з'явилася рідина в коліні, тому ми не ризикнули його ставити. В такому матчі може статися все, що завгодно. Ми взагалі можемо втратити людину до кінця сезону. Ми спочатку, ще після першого збору, награвали пару центральних захисників Віда-Драгович. Вважаю, що вони сьогодні зіграли нормально.

А за тиждень у Хачеріді є шанс зіграти?

- Поговоримо з лікарями. Подивимося. Шанс є.

Команда летить до Іспанії в суботу?

- 22-го збираємося на базі, а потім летимо на збір. Судячи з усього, товариського матчу не буде. Потрібно все проаналізувати та подивитися. Найцікавіше, що після пропущеного м'яча несподівано почали грати у футбол.

- Головний тренер «Шахтаря» Мирча Луческу заявив, що йому непросто зібрати команду в такий період. Чи готові ви до якихось ще форс-мажорів?

- Ми вже звикли до форс-мажорів. Вважаю, що чемпіонат України можна перенести, а УЄФА прийняло таке рішення. Незручно, звичайно, але вдома грати краще.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер