Олег БЛОХІН: «Нам потрібно було вигравати, інших варіантів не було»

Олег БЛОХІН: «Нам потрібно було вигравати, інших варіантів не було»

- У форварда господарів Ле Таллека був лише один момент. За рахунок чого вдалося його знешкодити?

- Гадаю, що він був відрізаний від середньої лінії, і йому важко було вигравати верхову боротьбу. Наші захисники щільно зіграли. Був ще момент у Лисенка, коли у стійку влучив. Ми контролювали гру. Була важка гра, після нічиєї з «Волинню» нам потрібно було вигравати, інших варіантів не було. Нервова гра, забили два м'ячі, контролювали. Потім момент із пенальті - був, не був, не бачив. Пропустили гол, почалася метушня.

- Як ви оціните гру новачків?

- Загалом, я оцінюю, як грає команда. Ці гравці підсилять нашу гру. Хтось входить у форму швидше, хтось пристосовується трохи складніше. Потрібно звикнути до тренувань, це процес перебудови.

- Над чим буде працювати команда найближчим часом, щоб очки здобувалися не так складно?

- Для мене будь-який результат, коли перемога, - це добре. Якщо з «Волинню» забили б «поганенький гол» - усі були б задоволені. Працюємо над тактичними схемами, щоб адаптувалися новачки. Якщо моменти створюються - голи прийдуть.

- Ваші гравці не хочуть попрацювати суддями?

- Вони будуть покарані. Це ігрова дисципліна. Суддя завжди правий, він ніколи не скасує свого рішення. Ми могли залишитися увісьмох, вони підводять не тільки мене, а й команду. Суддівство я не обговорюю, немає сенсу.

- Сьогодні київських фанатів було більше, ніж місцевих, як вам підтримка?

- Мені й ужгородські вболівальники сподобалися. Вони за рахунку 0:2 підтримували свою команду. Нашим уболівальникам хочу подякувати за підтримку. Вона є, існує, молодці, дякую!

- Чи встигнете вийти на пік форми до єврокубків?

- Я би не сказав, що команда повзає. Є якась незіграність. Потрібен час.

- Як ви оціните гру «Говерли?

- Хороша команда, б'ється. Не думав, що Люлька та Буяльський будуть грати проти нас - ми би тоді їх не віддавали. Команда вибудовує свій стиль, хочу привітати їх - вони виглядали гідно й із «Шахтарем», і сьогодні. Всім командам складно буде тут грати. Але якщо ти не набираєш очки - йде нервова напруга. Вважаю, що їм потрібно брати очки з конкурентами, якщо завдання стоїть утриматися в Прем'єр-лізі. Припустимо, зіграєте внічию з «Динамо» - а сенс? Потрібно перегравати своїх конкурентів. Команда гідно виглядала - глядачам має сподобатися.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер