Олег БЛОХІН: «Вітаю команду»

Олег БЛОХІН: «Вітаю команду»

- Я хочу привітати команду. Грали вдесятьох. Все інше коментувати не хочу, коментуйте самі.

- За що вилучили Мбокані?

- Не знаю. Я не француз і не знаю, що він там каже. Приймемо якісь рішення. Це неподобство. Підвів команду. Було б порушення – гаразд. А так – цілковите неподобство.

- На скільки відсотків удалося виконати установку на гру?

- Важко сказати. Перші п'ять хвилин звикали до поля, наслідком чого й були моменти, які виникали біля наших воріт. Головне, що якщо ми після цього поля потрапимо до Луцька на бруд, то, зі свого досвіду знаю, буде складно. Відновлення як такого не буде. У п'ятницю прилітаємо, а в суботу вже летіти...

- Що з Драговичем?

- Відчув біль у м'язі. Вирішили не ризикувати. У багатьох гравців будуть боліти суглоби, спини. Ну, нічого не поробиш, потрібно грати. Грати вдесятьох нам вдається непогано. Можливо, варто так і продовжувати (сміється).

- Ленс не потрапив до заявки виключно тому, що ви так вирішили?

- На тренуванні перед грою він відчув, що не може грати через удар, якого йому завдали ще в матчі із «Зорею». Чесно й відверто сказав. Для мене це правильно.

- Коли для себе вирішили, що з «Туном» буде грати Шовковський?

- Після «Зорі». Я прийняв таке рішення й не хотів говорити про нього перед матчем. Це була людська помилка, такого не можна було передбачити. Потрібно подякувати команді за те, що зуміли виграти вдесятьох.

- Ярмоленко настільки хотів грати, що створив два голи?

- Це заслуга всієї команди. Якби хтось не заробив штрафний, то не забив би.

- Так він і заробив!

- Значить, молодець.

- Які будуть санкції до Мбокані?

- Я буду розмовляти з президентом. Я би не образився, якби він мене підвів, але команду... Для мене це неподобство. Розумію, якби ударив когось чи стрибнув, але так, на рівному місці. Можна було й не йти в душ після матчу.

- Перемога – хороший подарунок до дня народження?

- Якби не виграли, то сказали б, що подарували краватку. А так  майку із номером 61.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер