Олег БЛОХІН: «Після забитого в кінці тайму м'яча спокійно довели гру до кінця»

Олег БЛОХІН: «Після забитого в кінці тайму м'яча спокійно довели гру до кінця»

- Думаю, «Металург» дуже організовано грав в обороні, намагався проводити контратаки, і в першому таймі їм вдавалося стримати натиск «Динамо». Наприкінці тайму ми забили м'яч, після перерви перебудувалися і спокійно довели зустріч до кінця.

- У минулому році команді не вистачало сполучної ланки. Взимку у вас з'явився воротар Рибка, можна сказати, що він виконує цю місію?

- Навіть не знаю, що сказати. Рибка - сполучна ланка? Зазвичай їм стають гравці середньої лінії або нападники. А Саша - такий же футболіст команди, як і інші, стоїть у воротах. За вашою логікою і Шовковського можна було назвати сполучною ланкою...

- Здалося, що Гусєв наприкінці матчу отримав пошкодження, сигналізував він вам про це?

- Може в цей раз був такий курйоз, як в минулому році, коли він показував заміну, і я його поміняв? Напевно, у нього з'явився такий жарт. У всякому разі, поки не скаржився, думаю, з ним все в порядку.

- В період зимового трансферного вікна чи не замислювалися ви про придбання правого захисника?

- Я вже говорив, що ми взагалі не думали нікого купувати.

- Тобто, ви задоволені грою Даніло Сілви?

- Спірне питання. Принаймні, взимку ми нікого не купили, значить, задоволені. Дограємо чемпіонат, тоді будемо дивитися, які позиції необхідно підсилювати. Женя Хачеріді отримав травму, і зараз у нас проблема з центральними захисниками.

- Яка ситуація з Селіним, він все ще травмований?

- Ні, Селін вчора грав за дубль, але поки Женя не набрав ті кондиції, які мав в минулому році. Поступово ми його підпускаємо. Він переніс важку травму, після якої відновлювався шість місяців, і це позначається, так що йому ще важко пробитися в основний склад. Але якщо у нас буде якийсь форс-мажор, то спробуємо його, але йому все одно буде важко.

- Які перспективи у Сидорчука, який восени регулярно грав в основному складі вашої команди?

- У Сергія такі ж шанси, як і у всіх інших гравців, які є в команді. Склад ми визначаємо виходячи з системи гри, яку ми хочемо зробити найбільш оптимальною. Сидорчука ніхто з рахунків не списує це молодий хлопець, ми його потихеньку готуємо.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер