Олег БЛОХІН: «По гравцях у нас комплект»

Олег БЛОХІН: «По гравцях у нас комплект»

Напередодні свята Олег Володимирович прийшов на зустріч із дітьми, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, після якої поспілкувався з журналістами.

- Хотів ненадовго поїхати відпочити, але зараз якраз діти закінчують школу, у них наразі відповідальний період. Вирішив залишитися, щоб удома зустріти Новий рік. Настрій передсвятковий. Більше, напевно, у моїх дівчат. Вони чекають на подарунки.

- Уже встигли підбити підсумки року?

- Швидше, ні. Нехай його оцінюють журналісти, преса. Я його аналізую як професіонал, що в ньому було як добре, так і погане.

- Чи чекає на команду взимку поповнення?

- Як я й казав раніше –  у нас комплект. Хлопці, які в нас були в лазареті, а це Данило Сильва, Селін та Гармаш, до виходу команди з відпустки мають одужати. Мбокані та Ярмоленко не зможуть грати в першому матчі проти «Валенсії», нам на підготовчих зборах доведеться це врахувати.

- Уже відомий графік зборів, суперники?

- 14 січня команда збирається в Києві, 18-го вилітає до Іспанії. Цей збір триватиме до 1 лютого. По матчах конкретики поки немає. Є різні пропозиції, деякі з яких мене як тренера влаштовують, а деякі ні. Торік, наприклад, на Marbella Cup ми грали з південноамериканськими та корейськими командами. Там був, швидше, не футбол, а бійня. Мені це не подобається. Деякі суперники мене не влаштовують, у підготовчий період, коли команда лише повернулася з відпустки, можна отримати травму. Тому питання спаринг-партнерів усе ще залишається відкритим.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер