Олег БЛОХІН: «Намагалися вирвати перемогу, хоча грали вдесятьох»

Олег БЛОХІН: «Намагалися вирвати перемогу, хоча грали вдесятьох»

 – Вважаю, що грали дві хороші команди, але суддівство зіпсувало цей поєдинок. Ідейє провокував Курилов. Якщо вилучати Брауна, то якщо бути послідовним, необхідно було показувати жовту картку й полтавцю, для якого вона була б другою. Один зробив рух ліктем, другий наступив на ногу або відмахнувся – за правилами мають бути покарані обидва. Словом, суддівство дуже погане.

Я вдячний команді за те, що вона об'єдналася, якою б нервовою не була атмосфера. Вдалося вгамувати емоції, які завдяки арбітру вирували на полі, футболісти не опустили руки й билися до кінця, намагалися вирвати перемогу, хоча грали вдесятьох.

Що за конфліктна ситуація сталася в перерві?

- Просто майор міліції послав мене на три букви та назвав на «ти». Я вперше в житті таке бачив. Я ж йому не «тикаю». Це все ж таки представник влади, він каже мені: «Іди туди». Все ж таки не дозволено мене, людину у віці, у порівнянні з якою він ще хлопчик, посилати на «ти». Але інциденту як такого не було, я спробував заспокоїти адміністратора Чубарова, який був на емоціях. Наприкінці матчу кинули три біляші. Потрібно було й пляшку горілки, щоб можна було відразу закусити (посміхається).

Чому в першому таймі «Динамо» було складно навіть дійти до штрафного майданчика «Ворскли»?

- А навіщо туди ходити? Потрібно було бити більше. Ми намагалися завести м'яча у ворота, але враховуючи поле, необхідно було частіше бити здалеку, для цього були моменти. Будемо розбиратися. Плюс, припустилися помилок, без них, напевно, не пропустили б. Є груба боротьба, а є боротьба в рамках правил. Можу привітати «Ворсклу» з тим, що вона билася та грала проти «Динамо». Стимулювали команду чи ні – це така справа. У мене є побажання для Федерації футболу – щоб більше Годуляна не призначали на наші матчі. Це моя особиста думка. Добре ще, що хоч мене не вилучили.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер