Олег БЛОХІН: «Немає часу переживати, треба працювати...»

Олег БЛОХІН: «Немає часу переживати, треба працювати...»

- Олег Володимирович, чи є у вас якийсь досвід виступів проти бельгійських команд в якості гравця або тренера?

- Так, в якості гравця доводилося виходити проти них на поле. Зараз у мене є Мбокані, так що за його допомогою набуваємо такого досвіду.

-
Чи був присутній хто-небудь з вашого тренерського штабу на грі «Генка» минулими вихідними?

- Так, на останній матч бельгійців їздив Ребров, і сьогодні він докладно доповідав про побачене. Дивилися відео. Команда грає в атакуючий футбол. У складі «Генка» є хороші гравці, особливо, в середній лінії: Мбойо, Буффель, Фоссен та інші, які створюють напругу попереду, і за рахунок цього виходить атакуючий футбол. Дивилися й інші матчі за участю «Генка». Є моменти у грі цієї команди, які я не буду виносити на публіку. Але, в цілому, маємо повне уявлення про суперника.

- Яке завдання стоїть перед командою в Лізі Європи?

- Завдань на сезон з нас ніхто не знімав. Ми продовжуємо боротися і в чемпіонаті України, вступаємо в Лігу Європи, а ще є Кубок України.

- Як ви почуваєтеся після останніх невдач? Чи не опускаються у вас руки?

- Звичайно, приємного мало. Невдачі неприємні, переживання залишають слід, все відкладається десь там, всередині. Але, з іншого боку, за 10 днів нам потрібно провести чотири гри, так що немає часу переживати, треба працювати і рухатися вперед. У нас учора була розмова з командою, вона вже назріла. Гадаю, після неї все має бути добре.

Будемо вирішувати проблеми поступово. Зараз зіграємо в Лізі Європи, де для початку потрібно вийти з групи. У нас так само, як і у вас, є мрія зіграти у фіналі Ліги Європи.

- Чи можете ви назвати «Динамо» фаворитом нашої групи, як це роблять представники команд-суперників?

- Зараз я можу говорити про «Генк». Потім, у другому турі, буду говорити про «Рапід». Фаворит визначається не на папері, а на футбольному полі. Говорити можна все, що завгодно, але, якщо команда не буде битися за результат, якщо у хлопців не будуть горіти очі, тоді фаворитом бути важко. Для цього також необхідно, щоб допомагала удача.

- Чи задоволені ви тим, як адаптувався ву команді Мбокані?

- Гадаю, так. Людина забиває голи, виконує те, що від нього вимагають. Але, гадаю, йому ще потрібно прогресувати. А поки я цілком задоволений тим, що ми зробили таке придбання.

- Останніми днями керівники «Динамо» виказали вам підтримку в пресі. Чи допомагають вам такі їхні публічні слова?

- Колись я вже відповідав на це питання. Коли немає довіри з боку президента клубу, як можна працювати? Тоді треба писати заяву. Все дуже просто. Але можу вам чесно зізнатися, що розмови з президентом клубу бувають як приємними, так і неприємними. І це нормально, адже йде процес роботи. Але я дуже вдячний президенту, що він мене підтримує - це найголовніше!

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер