Олег БЛОХІН: «Найголовніше зараз – підготуватися до «Актобе»

Олег БЛОХІН: «Найголовніше зараз – підготуватися до «Актобе»

- Найскладніше після поразки від «Чорноморця» було вивести команду з цього психологічного стану. Тому що коли все добре, тоді добре. Стосовно гри можу сказати, що ми мали беззаперечну перевагу, практично «Таврія» не створила жодного моменту, але ми не використали, звичайно, дуже багато можливостей. Чи то від нервів, чи то хотіли швидше забити – не знаю. Принаймні, моменти створюємо – вже краще.

Найголовніше зараз – підготуватися до «Актобе». Через два дні на третій, переліт, і потрібно грати в Казахстані. Я вважаю, що без Ліги Європи «Динамо» не має залишитися. Це для мене зрозуміло.

- Що вас, як наставника, турбує перед грою з «Актобе»?

- Зараз занепокоєння менше, ніж коли в нас троє українців випало: Хачеріді, Гармаш та Селін. І потрібно враховувати те, що ми награвали один склад, а тепер доводиться грати іншим. Гармаш вибув місяця на чотири, Селін – на шість. У Хачеріді менша проблема, міг грати, міг не грати. Порадившись із Женею, прийняли рішення. Він сказав: «Краще я грати не буду». Проблема в цьому є. Хочемо ми чи не хочемо, а чотири українці потрібно ставити. І якщо раніше казали, що українців у нас дуже багато, то зараз їх недостатньо. Добре, що з «Актобе» ми можемо грати в будь-якому складі, скільки хочеш українців та іноземців, залежно від варіанту гри. Про казахів у нас є інформація. Сергій Ребров літав на вчорашню гру. Вона не показова, щоправда, але деяка інформація є.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер