Олег БЛОХІН: «У грі з «Шахтарем» розпочнеться боротьба за перше місце»

Олег БЛОХІН: «У грі з «Шахтарем» розпочнеться боротьба за перше місце»

- Олеже Володимировичу, чи задоволені ви грою команди?

- Швидше, на першому місці був результат. Тим паче, погодні умови не сприяли ані одній, ані іншій команді. Гра склалася дуже важко, але ми так і припускали. Якби Ленс використав всі свої моменти, рахунок був би, напевно, зовсім іншим.

А коли рахунок слизький, 1:0 чи 2:1, будь-яка команда буде битися до кінця. Поле було важким. Видно було, що наші хлопці переживали поразку від «Генка». Але я хочу привітати команду з тим, що вона витримала, здобула три очки та добре завершує сезон.

- Як бути з реалізацією гольових моментів?

- Що тут поробиш... Реалізація – це все ж таки індивідуальна майстерність. Ми будемо намагатися більше працювати над цим на тренуваннях, але це, швидше за все, вже на зборах, зараз ми весь час у літаках, переїздах, тому не встигаємо.

- Як склалася для «Динамо» перша половина сезону?

- Вона видалася складною. Початок був невдалим, і тому, я вже казав, швидше б цей рік закінчився. Ми відставали на 11 очок і всі казали, що нас можна вже скидати з рахунків. Але оскільки чемпіонат зараз складається дуже непередбачувано, й ми потихеньку вибираємося з тієї ями, в якій були, вже підібралися до лідерів. Я думаю, вже в наступній грі з «Шахтарем» розпочнеться принципова боротьба за перше місце.

- Чи буде діалог із президентом після завершення першої частини сезону?

- У мене діалоги з президентом проходять щодня. Нормально ми спілкуємося. Звичайно, коли програємо, то й президент, й я перебуваємо не в тому стані, щоб конструктивно розмовляти. Зараз ми завершимо сезон, зіграємо з «Рапідом», а потім уже будемо конструктивно розмовляти.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* інтерв'ю пролунало в ефірі телеканалу «Футбол»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер