Олег БЛОХІН: «Загалом я задоволений грою команди»

Олег БЛОХІН: «Загалом я задоволений грою команди»

- Вітаю «Шахтар» із перемогою. Напруження гри було дуже хорошим. Команди обмінялися швидкими голами, й після цього почалися так звані «гойдалки» – хто перший заб'є другий м'яч. Ми пропустили його через помилку, після чого нам довелося ризикувати. Ми випустили другого нападника, намагаючись змінити ситуацію. Пропустили результативну контратаку, але немає різниці – програвати з рахунком 2:1 чи 3:1...

Загалом я дуже задоволений грою команди. Напевно, нам не вистачило часу, щоб зігратися. Якби ця гра відбулася тижні за два, вона вдалася би нам краще. Нам просто не вистачає часу, щоб зігратися. У нас п'ять нових футболістів. Але це нормальний процес. Прогрес команди помітний, тому загалом я задоволений, незважаючи на те, що ми програли.

Наостанок, хочу сказати про суддівство. Хоча, як правило, я його не обговорюю. Вважаю, що сьогоднішнє суддівство не відповідає рівню того розпалу, тієї боротьби й тих команд, які ми сьогодні побачили на футбольному полі. Арбітр сьогоднішньої зустрічі, м'яко кажучи, не вразив.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер