Олег БЛОХІН: «Важко працювати з такими проблемами в обороні»

Олег БЛОХІН: «Важко працювати з такими проблемами в обороні»

- Важко оцінювати гру. При рахунку 2:1 забий ми свої моменти - могли сміливо закінчувати гру перемогою. З іншого боку, моменти були і в «Карпат». Складно працювати з такими проблемами в обороні. Втратили шанс наблизитися до конкурентів. Чемпіонат триває, будемо боротися далі.

- Воротарські помилки сильно вплинули на гру?

- Я не оцінюю помилки. Хочете, щоб я звинуватив Рибку? Ні. Забили б ми третій - було б все нормально. Є проблеми - ми з ними боремося. А звинувачувати завжди дуже просто. Звинуватити Селіна, який не грав сім місяців? Теж ні. Якщо не забиваєш м'ячі, які маєш, то треба з цим щось робити.

- Думки про те, що «Шахтар» програв у Полтаві, зіграли свою роль?

- Що суперник робить - його проблеми. Ми повинні дивитися на свою гру.

- На поле таки вийшов Олег Гусєв...

- Я з ним розмовляв перед грою. Він сказав, що голова трохи боліла і в повну силу він грати не міг. Не варто забувати, що у нас півкоманди на картках перед «Шахтарем». Ризикнули.

- Думки про можливу дискваліфікацію заважали гравцям?

- Важко сказати. Дублюючим складом виходити проти «Шахтаря» неможливо, ви ж самі розумієте. На початку сезону було по дві людини на позицію, а тепер - самі бачите. Хачеріді з «Шахтарем» точно не зіграє. Драгович під великим питанням. Сілва грав з ушкодженням. Точно повернуться дискваліфіковані. Гармаш підвернув ногу після першого тайму, намагався щось зробити в другому.

- Ви сьогодні здобули очко чи втратили два?

- Скоріше втратили. «Карпати» добре виглядали, але кращі моменти були у нас. Забили б їх - перемогли б.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер