Олег БЛОХІН: «Завжди виходять непрості поєдинки, коли повертаються збірники»

Олег БЛОХІН: «Завжди виходять непрості поєдинки, коли повертаються збірники»

- Хороша гра. Завжди виходять непрості поєдинки, коли повертаються збірники. Всі в різному фізичному та психологічному стані. Вважаю, що «Динамо» здобуло заслужену перемогу. Дуже шкода «Арсенал», що він перебуває в такому положенні. Тим не менш, хлопці виходять, б'ються. Як можуть, так і грають.

- Що з Шовковським?

- Ще не знаю. Та й рано щось говорити. Вважаю, лікарі напевно скажуть щось у понеділок. Він сам попросив заміну. Можливо, позначилася стара травма, й він побоявся, щоб не посилити пошкодження.

- Очікували, що якщо вдасться забити в перші 15 хвилин, гратися буде легше та швидше?

- А якби не забили? Було б важче? Насправді, поле було не найкращої якості. Коли сидиш – воно рівне, а коли футболісти вводять м'яча – воно дробить. Стільки браку зробили. А що стосується швидкого гола... Забили, якщо можна так сказати, два швидких м'ячі, але втратили концентрацію. Таке ми вже бачили з «Рапідом». Не можна повторювати помилок.

- У другому таймі команда грала не так активно, як у першому. Думали про матч із «Туном»?

- Можливо, про «Тун», а можливо про дім. Я не знаю. Статися могло що завгодно. В «Арсенала» були два моменти. Якби рикошет та м’яч відскочив – міг бути гол. У неділю приїхав Андрій Баль, переглядав суперника. Будемо вивчати відеозаписи та готуватися до поєдинків.

- Те, що на полі з «Арсеналом» було багато молодих футболістів, – курс на омолодження команди?

- У нас із молодих є ще Цуріков, але він ще занадто молодий. Ми неодноразово грали з «Динамо-2» та молодіжним складом. Я орієнтуюся й розумію, хто й що із себе уявляє. Давайте почекаємо до зими. Тоді й будемо вирішувати, на кого звернути увагу та з ким попрацювати на зборах.

- Президент анонсував, що у вас будуть асистенти. Або, окрім Федорова, більше нікого не буде?

- З цього приводу я з президентом не розмовляв. У чому полягають обов'язки Федорова? Допомагати тренеру. Як і Реброва. Інша справа, що, наприклад, відпрацювати стандарти може Ребров, а попрацювати із захисниками – Федоров.

- Уболівальники підтримують команду, але часом це відбувається на межі фолу. Чи не хотіли б виступити з якимось зверненням із цього приводу, адже одного разу «Динамо» вже грало без глядачів?

- Завжди неприємно грати за порожніх трибун. Ані нам, ані вам це не подобається. Вболівальники можуть підвести. Ледь не підвели збірну. Потрібно знати межу в усьому. Це стосується не лише фанів, але й преси. Команда грає, є проблеми, але критики було вилито на нас вже дуже й дуже багато. Повірте, нікого не влаштовує те місце, яке ми посідаємо зараз у турнірній таблиці. З іншого боку, нас так обклали прапорцями... Кожен матч вийшов для Блохіна як останній. Я що, вмираю? Таке неприємно читати, хоча я особливо не вивчаю пресу, але якась інформація до мене все ж доходить.

Що ще сказати стосовно вболівальників? Кожен бачить футбол по-своєму. Є нормальні вболівальники, а є ті, які бачать футбол по-іншому, з фаєрами тощо. Можу попросити, щоб вони не підвели команду в майбутньому.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер