Олег БЛОХІН: «Узимку ми трансферів не плануємо»

Олег БЛОХІН: «Узимку ми трансферів не плануємо»

- Непросто гра склалася після «Генка». Суперник же підійшов до матчу після серйозних змін. Змінили тренера, три людини пішли. Команда билася, віддавалася. «Севастополь» у першому таймі більше боровся з полем, а ми з ним боролися у другому. Наші хлопці витримали, дякую їм. Боролися, молодці. Вдячні й «Севастополю» за хорошу гру.

Я задоволений, що на зимову перерву в чемпіонаті йдемо на мажорній ноті. Коли програвали 11 очок, нас списували з рахунків. Зараз уже приєдналися до боротьби за перше місце.

- Ви вперше в Севастополі як тренер. Сподобалося?

- Звичайно, але нервів забрало багато. Важко передбачити, що відбувалося б на полі за такої погоди. Людина зупиняє м'яча, а він відлітав в інший бік. З іншого боку – якби Ленс забив свої моменти, то все могло скластися інакше.

- Загалом же, чи задоволені ви першою половиною року?

- Сезон залишив неабиякі враження. 2013-й – нещасливий рік. Напевно, коли він закінчиться – все буде по-іншому. Багато нових гравців прийшло. Важко починали, були проблеми як внутрішні, так і зовнішні.

Видно, що новачки додадуть після зборів, адже вони грали в абсолютно інший футбол. Я вдячний президенту, що він проявив мудрість, адже непросто, коли на тебе тиснуть з усіх боків.

- Чи всі з новачків хочуть залишитися?

- Поки не знаю. Якщо хтось і хоче піти, то будемо шукати футболістів на їхні позиції. Але не іноземців, а українців. Узимку ж ми трансферів не плануємо.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер