Олег Допілка на рік в ужгородській «Говерлі-Закарпаття»

Олег Допілка на рік в ужгородській «Говерлі-Закарпаття»

Нагадаємо, за цей клуб вже виступає один динамівець півзахисник Євген Макаренко. Термін угоди Допілки розрахований на рік. Його контракт із «Динамо» закінчується найближчою зимою. Тому перші півроку він проведе в «Говерлі» на правах оренди, а другі півроку в якості повноцінного футболіста команди. Угода підписана за схемою 1+1, тому по закінченню цього терміну клуб зможе продовжити контракт із Олегом ще на рік. Захисник уже встиг зіграти один матч за свою нову команду в чемпіонаті України проти «Іллічівця», після чого розповів докладніше про те, як відбувався його перехід:

- Варіант із «Говерлою» виник ще давно, але вийшло перейти в цей клуб тільки зараз. Цей варіант виник на рівні керівництва клубів, коли мені про нього розповіли, я погодився. Довгий час знаходився на перегляді, близько трьох тижнів, потім ми підписали договір. Перший матч грав на своїй звичній позиції правого захисника. Незважаючи на те, що провів на полі всі 90 хвилин, в наступному матчі, очевидно, вийде на поле Бордіян
конкуренція в команді висока. В цілому, в Ужгороді дуже подобається, в команді хороший колектив, та й саме місто чудове. Живу разом із Женєю Макаренком.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер