Олег Допілка: «Протистояння «Динамо» і «Карпат» дуже принципове»

Олег Допілка: «Протистояння «Динамо» і «Карпат» дуже принципове»

12 березня захисник «Динамо» Олег Допілка відсвяткував свій 22-й день народження. Але така доля футболіста, що навіть такі пам’ятні відсвяткувати не вдається – тренувальний процес порушувати не можна. Напередодні поєдинку чергового туру чемпіонату України проти львівських «Карпат» Олег дав інтерв’ю офіційному клубному сайту.

- Олег, перш за все, хотілося б привітати тебе з Днем народження! Ну і побажати перемог – як на футбольному полі, так і в повсякденному житті.

- Дякую за вітання.

- Вдалось відсвяткувати?

- Так, посиділи з друзями в кафе. Але все пройшло символічно – тобто, режим не порушував.

- Тепер перейдемо до футболу. Останній матч проти запорізького «Металурга» був для «Динамо» досить важким. За рахунок чого запоріжцям вдалось проти стояти «Динамо» протягом одного тайму?

- Початково суперник обрав тактику від оборони, сконцентрувавши всі основні сили саме ззаду і вперед висовуючись не так уже й часто. Ну а епізод із пропущеним голом – просто випадковість. Тим не менше, ми змогли вирвати перемогу і додати три очки в турнірну таблицю.

- У Дніпропетровську ми буквально рознесли суперника, а от із «Металургом» довелось повозитись. Невже перший матч у новому році забрав так багато сил?

- Ні, тут дещо інша ситуація. Дніпропетровська команда і сама грає, й іншим дає. У наших півзахисників і нападників було більше простору для маневрів і комбінацій, що дало можливість імпровізувати. Вдалось нам це дуже навіть добре, підтвердженням чому став підсумковий рахунок того матчу. Із «Металургом» була інша ситуація, яку я вже описав.

- Після останнього матчу гравці отримали два дні вихідних. Як їх провів?

- Перший день був не зовсім вихідним. Ми все рівно зібрались на базі – за графіком було відвідування сауни, басейн. А от другий день присвятив відпочинку. Все-таки відчувалась утома.

- Від матчу у Львові очікуєш такої ж «закритої» гри, як і в Києві проти запорізького «Металурга»?

- Гра «Карпат» вдома і на виїзді – це дві абсолютно різні речі. Вдома «Карпати» стараються більше атакувати, і, відповідно, нам буде легше. Тому очікую напруженої і захоплюючої гри.

- Як гадаєш, рахунок першого кола, у якому «Динамо» перемогло 3:0, вплине якимось чином на настрій львів’ян?

- Усі знають принциповість протистояння «Динамо» і «Карпат». Тому настільки великий рахунок першого матчу, безумовно, повинен додати злості львівським футболістам.

- Уже переглядали матчі за участю "Карпат"?

- Ні, ще не встигли. Думаю, на теоретичному занятті сьогодні будемо докладно вивчати суперника (розмова відбулась сьогодні вдень – прим. www.fcdynamo.kiev.ua )

- Що можеш відзначити в грі львівського клубу?

- У них досить молода і мобільна команда. Хлопці всі амбіційні, і просто так очки, звичайно ж, нам не віддадуть. Когось конкретно виокремлювати я не став би, але найбільше всього небезпеки слід очікувати від Кобіна і Худоб’яка.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер