Олег Федорчук: «Ми знали про фактор Алієва, але наш воротар помилився»

Олег Федорчук: «Ми знали про фактор Алієва, але наш воротар помилився»

- Моя думка – наша команда домінувала протягом усього матчу, з першої до останньої хвилини. Ми знали про фактор Алієва в «Динамо-2», що штрафні у його виконанні дуже небезпечні. На жаль, наш воротар помилився, але команда швидко відійшла від шоку, грала у свій футбол та спромоглася забити ще. Словом, вважаю, ми заслужено перемогли.

- МФК «Миколаїв» уже на третьому місці в турнірній таблиці, амбіції у вашої команди ще вище?

- У нас у всіх є амбіції: у тренера – свої, у гравців – свої. Гадаю, якістю нашої гри в Кіровограді з «Зіркою», вдома з «Нафтовиком», а також сьогодні ми продемонстрували першій лізі, що є серйозною командою. Де ми будемо наприкінці сезону – невідомо, але те, що в нас є своя гра й талановиті футболісти – це беззаперечно.

- На старті нового сезону в «Миколаєва» сім забитих м'ячів та шість пропущених, чи не змушує замислитися вас цей момент?

- У нас є проблеми в обороні, ми думаємо над ними, зміцнюємо захист, відпрацьовуємо на тренуваннях ситуації, щоб пропускати менше. Але повірте, в тих м'ячах, які ми пропустили, навіть сьогодні, заслуга високої виконавської майстерності – вони забиті просто феноменально. Тож я би не став сильно звинувачувати нашу оборону, адже суперник забивав дуже красиві м'ячі. А те, що ми багато забиваємо... У нас хороша конкуренція в атаці, де непогано виглядають Сергійчук та Каблаш, є лідери Чорній та Голенков, які, вважаю, незабаром можуть заграти в Прем'єр-лізі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер