Олег Гусєв очима вболівальниці

Олег Гусєв очима вболівальниці

Щодня на адресу м. Київ, вул. Грушевського, 3 поштар приносить не один десяток листів. Не поступається і електронна адреса. Один із листів, від відданої прихильниці «біло-синіх» Наталі Цвєраєвої, ми публікуємо сьогодні. А присвячений він улюбленому гравцеві Олегу Гусєву.

Мені дуже подобається гравець «Динамо» Олег Гусєв. На мою думку, було б дуже банально розповісти його біографію, тому я краще розповім про його особисті спортивні якості і футбольний шлях. Він народився у селі Степанівка, Сумської області. Спочатку грав у Сумській команді «Фрунзенець», як  правий півзахисник. Потім Олега помітили селекціонери  ФК«Арсенал». Тут, звичайно, окреме дякую В.В. Грозному, який роздивився Олега у всіх його найкращих ігрових якостях. Відмінно граючи за «Арсенал», він відзначався надзвичайно високою результативністю. Але у цей час керівництво «Динамо» слідкувало за дуже перспективним гравцем і, нарешті, запросило його на збори до Ялти. Він упорався з завданням, і потрапив до «Динамо»!  Тут він почав грати під нападаючим та правим півзахисником, на відміну від «Арсеналу», де він грав нападаючим.

Мені дуже подобається, як він грає на флангах. Дуже часто можна спостерігати картину, коли він встигає пересікти все поле та опинитися у захисті. Або відібравши м’яч біля своїх воріт проходить по флангу і віддає результативну передачу, або сам пробиває. Найбільш вагома його якість – це універсальність, що дуже актуально для сучасних футболістів. Може грати на будь-якій позиції, окрім, звичайно, воротаря. Але на позиції півзахисника відчуває себе краще всього.

Олегу лише 23 роки, а він вже складає кістяк збірної. Олег вніс вагомий внесок на Чемпіонаті Світу 2006-го року та на відбірних матчах до Євро-2008. Також, мені відомо що він є одним з найшвидших футболістів «Динамо». При всіх його досягненнях, він не спіймав «зірку», він дуже стриманий та скромний. Він намагається аналізувати всі помилки самостійно, одразу після гри. Та недоліки він свої знищує  нещадно.

Олег являє собою майбутнє нашого футболу, він надія всієї  країни. Хотіла б побажати йому отримати Золотого м’яча, та не раз разом з «Динамо» виграли Лігу Чемпіонів, а  зі збірною - Чемпіонат Світу.

Написати саме про нього я вирішила тому що хотілося підкреслити перелічені вище якості цього футболіста. Адже він є надією нашого футболу. Також, дивлячись на те, що цього листа буде передано Олегу, хотіла що  і він знав думку вболівальників про себе.

Я написала вірш, про свого кумира, та твір. Сподіваюсь він вам сподобається.            

Мальчик этот очень стильный,
Сам он очень скромный
И удар у него сильный,
Так подумать, очень стрёмный.

Может быть всегда серьезный,
Так же может быть весёлый,
Даже пусть в момент курьёзный-
Он найдёт проход смышлённый.

Ничего не стоит выиграть,
Когда в поле номер двадцать.
Может высоко он прыгать,
Может гол любой забацать.
          
Против Бекхема не струсил,
Обыграл он сразу всех-
Кто не понял, это - Гусев,
Вот такой он наш ОЛЕГ!!!

 

Автор: Наталья Цверава

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер