Олег ГУСЄВ – «Колективний портрет» уболівальників

Олег ГУСЄВ – «Колективний портрет» уболівальників

Відверто сказати – це здивувало і засмутило, і, напевно, не лише нас, але й величезну армію шанувальників таланту футболіста, який уже багато років повністю віддає себе без залишку у футбольних ристалищах будь-якого рангу.

Ось який на думку уболівальників «Колективний портрет» Олега Гусєва:

Вова Ситниченко Універсальний солдат!

Виктор Бушин Олег –трудяга

Валентина Литвин Забив переможний гол збірній Швейцарії в серії післяматчевих пенальті на ЧС-2006, який вивів нашу збірну до чвертьфіналу!

Віталій Воробйов Олег – легенда!

Андрей Дрозденко Трудяга!!!

Миша Смоловой Забив другий гол у ворота збірної Польщі у переможному виїзному матчі 22 березня! Олег тоді замінив травмованого Коноплянку. Багато хто вже тоді вважав, що найкраще в кар'єрі Олега позаду! Той матч став переламним у боротьбі нашої збірної за путівку на ЧС-14, після 2-х очок у стартових 3-х поєдинках!

Alexandr Ribachok Найкращий універсал країни!!!

Виктор Рыбалко Вже на два тайми не вистачає, але один відіграє на найвищому рівні

Сергей Дяченко Наш Олег Анатолійович!

Евгений Стеблов Хороший гравець, головне, знає свою справу!!!

Владимир Ильинов Гусєв... хоч на 20 хвилин на полі - це як прожектор у напівтемряві, настільки логічні та продумані його передачі, і припечатати по воротах це його стиль... гра змінюється у кращу сторону... Олега ще на пару років вистачить на підйом молоді!!!

Нагадаємо, що саме універсалізм Олега Гусєва, який став його візитівкою і вірно підмічений нашими уболівальниками, був затребуваний збірною України у відбірковій кампанії на Євро-2016, коли він у київському поєдинку зі Словаччиною вийшов у стартовому складі в якості правого півзахисника замість Коноплянки, а в домашній зустрічі з Білоруссю вже на протилежній частині поля замінив Ярмоленка...

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер, А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер