Олег ГУСЄВ: «Легкої гри ніхто не чекає»

Олег ГУСЄВ: «Легкої гри ніхто не чекає»

- Олеже, ти та Руслан Ротань вже зустрічалися зі збірною Люксембургу в товариському матчі перед ЧС-2006. Що можеш сказати про цю збірну? Чим запам'яталася та гра?

- Пам'ятаю, що була важка гра, ми довго не могли забити. Якщо мені не зраджує пам'ять, забили лише наприкінці гри, після чого команда Люксембурга відкрилася, ми забили ще три м'ячі та виграли 3:0. Але точно пам'ятаю, що перший тайм ми завершили, не забивши жодного гола. І зараз легкої гри ніхто не чекає. Тренерський штаб сказав нам, щоб ми налаштовувалися на серйозну гру, яка дає ті ж три очки, що й матчі з Білоруссю та Македонією.

- Часто в таких маленьких державах футбольні поля не найкращої якості. Люксембург – не виняток?

- Здається, тоді було поле хорошим. Та й зараз, коли ми готувалися до гри з білорусами й дивилися їхній матч у Люксембурзі, поле було нормальної якості, краще, ніж у Борисові.

- Імена нинішньої збірної Люксембурга вже знаєте або лише починаєте підготовку?

- Ще навіть не починали. Думаю, із завтрашнього дня розпочнуться теоретичні заняття. Як завжди, переглянемо 4-5 матчів суперників. І вже ближче до гри будемо повністю володіти інформацією.

- У Артема Кравця дійсно дуже серйозне ушкодження?

- Бачив його сьогодні. Звичайно, видовище не з приємних. Наклали шви біля ока. Там розсічення – п'ять сантиметрів, око запливло. Напевно, й струс є після такого удару. Не знаю, як до ігор збірної, але сподіваюся, що до наступних матчів «Динамо» він має підійти у всеозброєнні.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер