Олег ГУСЄВ – найкращий гравець «Динамо» Київ у грудні!

Олег ГУСЄВ – найкращий гравець «Динамо» Київ у грудні!

У цих іграх наша команда здобула дві перемоги із загальним рахунком 5:2. Обидві мали важливе турнірне значення. Три очки, здобуті в Севастополі, дозволили «біло-синім» за набраними очками піднятися на другу сходинку турнірної таблиці Прем'єр-ліги, а перемога у вирішальній грі з «Рапідом» вивела наш клуб до плей-оф Ліги Європи.

У цих двох поєдинках наставник «Динамо» Олег Блохін задіяв 16 виконавців, 11 із яких узяли участь в обох матчах.

Серед них був і Олег Гусєв, який четвертий місяць поспіль здобуває найвищі серед партнерів оцінки від уболівальників та стає найкращим гравцем грудня. Загальний бал Олега – 16,7.

За матч із «Севастополем» Гусєв і взагалі отримав найкращу оцінку серед усіх динамівців. Лише на одну десяту нижча оцінка Дьємерсі Мбокані.

У грі з «Рапідом» вболівальники визнали найкращими двох – окрім віце-капітана Гусєва, найвищий бал отримав капітан Олександр Шовковський.

Додамо, що Гусєв провів обидва матчі без замін, у першому виконував роль капітана, а в другому став автором переможного гола, який він забив за нічийного рахунку .

На другому місці вболівальницького рейтингу найкращих гравців місяця розташувався Андрій Ярмоленко (15,2 бала).

Андрій так само, як і Олег, зіграв обидві зустрічі без замін, відзначившись у кожній попередженням. Провівши ці ігри звично дуже активно й на високому рівні, цього разу Ярмоленко голами у воротах суперників не відзначився.

Третє місце в грудні посів Джермейн Ленс (загальна оцінка – 14,8).

У грудні функції бомбардира взяв на себе Ленс. В обох матчах він став автором найважливіших, перших та переломних голів, які дали поштовх для перемог «біло-синіх». До того ж, забивав Джермейн доволі рано, що також важливо. У грі з «Севастополем» він вивів «Динамо» вперед вже на 19-й хвилині, а в поєдинку з «Рапідом» зрівняв рахунок на 22-й.

Обидва матчі голландець розпочинав у стартовому складі, й обидва рази був замінений наприкінці зустрічей. Загальний ігровий час – 157 хвилин.

Далі з великою щільністю на відстані лише менше одного бала від Ленса розташувалися Мігель, Євген Хачеріді, Євген Макаренко та Огнєн Вукоєвич.

Найкращі гравці «Динамо» (Київ) у першій половині сезону 2013/14

Липень – Дьємерсі Мбокані

Серпень – Джермейн Ленс

Вересень – Олег Гусєв

Жовтень – Олег Гусєв

Листопад – Олег Гусєв

Грудень – Олег Гусєв

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер