Олег Гусєв не продається!

Олег Гусєв не продається!

Яскрава гра півоборонця київського „Динамо” Олега Гусєва привернула увагу селекціонерів клубу AC Milan, повідомляє сьогодні газета „Спорт-Експрес” в матеріалі надісланим Г.Кудіновим з Італії з посиланням на місцеве видання Tutto Sport. Газета стверджує, ще керівництво россо-нері під враженнями виступів Гусєва за національну збірну Україну у відбірному циклі Кубку світу 2006, і готове викласти за нього вісім мільйонів євро.

- Впевнений, що сьогоднішній Гусєв міг би посилити склад не одного лише „Мілану”. – так відреагував на цю несподівану (в тому числі і для себе) новину президент ФК „Динамо” (Київ) Ігор Суркіс. – Олег дійсно цінний футболіст, один з лідері клубу і національної збірної. Він має потужний потенціал і, запевняю вас, здатен ще значно посилити свою гру.

Але – хочу одразу заспокоїти вболівальників „Динамо” і шанувальників Олега – робити це він буде зі своїми товаришами по команді у формі свого нинішнього клубу, з яким його пов”язує контракт до липня 2008 року. Вважати інакше немає жодних підстав, адже ані з боку „Мілану” , ані від будь-якого іншого клубу нам пропозиції не надходили. Але якщо хтось і захоче це зробити, попереджаю заздалегідь: Гусєв не продається!

Прес-служба ФК „Динамо” Київ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер