Олег ГУСЄВ: «Не можна дозволити розігратися трійці загребського нападу»

Олег ГУСЄВ: «Не можна дозволити розігратися трійці загребського нападу»

В ексклюзивному інтерв'ю офіційному сайту клубу футболіст розповів про своє досягнення, а також про підготовку до матчу Ліги чемпіонів із загребським "Динамо":

- Чесно кажучи, за своєю статистикою сам особливо не слідкую, її веде мій батько. Тому саме він першим мені подзвонив і привітав після гри. Які плани? Грати далі.

- Що змінилося в команді після того, як її очолив Олег Блохін?

- Із приходом будь-якого тренера все змінюється. Не є винятком і нинішня ситуація. Тренування стали зовсім інакшими і за інтенсивністю, і за тривалістю. Та й у побуті дещо змінилося. Кожен тренер привносить щось своє.

- Блохін більш жорсткий тренер, ніж Сьомін?

- Знаючи Олега Володимировича по збірній України, в якій він пропрацював не один рік і провів не один відбірковий цикл, повірте мені, свою жорсткість він ще не показував. Можливо, це через те, що в команді багато іноземців, і він сам ще хоче роззнайомитися. Я знаю, яким жорстким він може бути, але поки всі задоволені.

- Олег Блохін говорив, що останнім часом ви багато працюєте над стандартами?

- Головний каталізатор - це гра. На тренуваннях можна подавати, забивати, оборонятися, а в грі нічого не вийде. Найближчі матчі покажуть, чи добре ми попрацювали на тренуваннях.

- Яку тактику, на ваш погляд, обере суперник? Очікуєте від них гри на контратаках?

- Так, ми вже розбирали їхні матчі і бачили, що навіть у грі з "Порту", незважаючи на поразку 0:2, у першому таймі за винятком кількох моментів, хорвати виглядали дуже добре, діяли дисципліновано. "Порту" майже не створив нічого небезпечного біля їхніх воріт. Тому гадаю, і завтра вони будуть грати так само, а наша справа - придумати, як зламати оборону суперника.

- Хто, на ваш погляд, зараз є лідером загребського "Динамо" - Саммір, Рукавина?

-
У них швидка та мобільна трійка в нападі. Вони можуть спричинити багато проблем, якщо дати їм розігратися.

- Чи згодні ви з тим, що поєдинок із загребським "Динамо" після першої поразки від ПСЖ буде одним із найважливіших у групі?

- Звичайно. Ми і в рейтингу вище, ніж наші суперники, і граємо вдома. Тому, безперечно, перед нами буде стояти завдання тільки перемогти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер