Олег ГУСЄВ: «Далі вже нікуди»

Олег ГУСЄВ: «Далі вже нікуди»

- Після фінального свистка ви підійшли до фан-сектору вболівальників «Динамо». Про що була розмова?

- Розмова була не з приємних. Хлопці висловили свою думку. Нам нічого не залишалося, окрім як просити вибачення за такі результати. Більше додати нічого…

- Головна претензія стосувалася чого  гри, настрою, характеру?

- Та всього. Коли немає результату, знайти якісь позитивні моменти важко, все погано. Говорити зараз про те, що у нас було кілька прекрасних моментів наприкінці гри, щоб зрівняти рахунок, але ми ними не скористалися, не забили, вже немає сенсу. Очки ми не набираємо, програємо, і це дуже погано.

- Ви, як один із найдосвідченіших гравців команди, можете сказати, в чому проблема?

- Гадаю, ми впевненість утратили. Ви бачите, скільки необгрунтованих втрат, помилок. Команда молода, багато нових гравців. Деякі, можливо, перший раз потрапили до такої ситуації, коли стоять максимальні завдання, а все з рук геть погано. Не кожен може зібратися в таку важку хвилину і показати все, на що здатний. Було багато помилок – через це й програли.

- Ця щоденна критика шкодить команді?

- А кому критика подобається або сильно допомагає?! Коли критика конструктивна і по справі, то її, звичайно, треба приймати, але все одно важко щодня це чути. Мені навіть соромно на вулицю виходити, бо далі вже нікуди.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер