Олег Гусєв: «Сподобалися зміст гри і результат»

Олег Гусєв: «Сподобалися зміст гри і результат»

- Перша команда «Динамо» повторила результат «дубля», обігравши «Маріуполь» із рахунком 3:0. Що сподобалося особисто вам?

- Насамперед - результат. І зміст гри. Виходили досить-таки непогані комбінації. Гадаю, уболівальникам повинна була сподобатися така гра.

- Мінуси є?

- Мінуси завжди є, напевно. Але тренерський штаб їх розбере. На перший погляд, зіграли без особливих помилок в обороні. В атаці багато створили. Але реалізація трохи підвела. Напевно, якби реалізували всі моменти, повторили б і більший рахунок. Або були б десь поруч.

- Здалося, що «Маріуполь» вийшов не зовсім готовим...

- Вони були мотивовані. Більш того, до першого гола, поки Буяльський не забив, особливо моментів у «Динамо» не було. «Маріуполь» добре оборонявся, перекривав фланги. Але, пропустивши, напевно, вирішили піти вперед, відіграватися. У хлопців з'явилися зони, хороші атаки, моменти. І заслужено перемогли.

- На трибуні не замерзли?

- Було прохолодно. Якби рахунок був 0:0, то було б зовсім сумно. А так усе добре.

- Наступний матч «Динамо» - у Швеції проти «Мальме» в Лізі Європи. Чи встигне команда відновитися?

- Гадаю, усе буде нормально. Хлопцям не звикати грати через два дні на третій, через три на четвертий. Плюс у нас же не 11 футболістів у команді. Буде якась ротація, деякі футболісти відпочинуть. Наприклад, сьогодні добре вийшов на заміну Вербич, а проти «Мальме» він зможе зіграти зі стартових хвилин.

- Ваш прогноз на матч із «Мальме»?

- Ви знаєте, я рідко даю прогнози, особливо на свою улюблену команду. Сподіваюся, що буде перемога.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер