Олег Гусєв: «Створювали проблеми самі собі, втрачаючи м'яч у простих ситуаціях»

Олег Гусєв: «Створювали проблеми самі собі, втрачаючи м'яч у простих ситуаціях»

- Сьогодні була хороша гра, хороший суперник, хороший рух. Поле було швидке. Наші молоді хлопці побачили, що таке європейські швидкості. Якщо з «Базелем» гра була спокійнішою, то сьогодні матч був більш живим, хлопці рухалися. Молодці, не програли. Хотілося б, звичайно, виграти. Але це збори, ми готуємося. Усе йде за планом.

- Лєднєв заробив пенальті, але виконувати його довелося Родрігесу. Це було так задумано?

- Жерсон у нас один із штатних пенальтістів, тому Містер відразу крикнув із лави, щоб він узяв на себе відповідальність.

- Сьогодні Лєднєв провів найбільшу кількість ігрового часу на полі. Це пов'язано з рівнем його готовності?

- Так вирішив тренерський штаб. Денис Гармаш теж повинен був грати більше, але він отримав пошкодження. Саша Андрієвський грав 60 хвилин. Тренерський штаб пробує різні варіації. Лєднєв молодець, витримав 80 хвилин на досить хорошому рівні, після чого ми його поміняли.

- Сподобався контроль м'яча у виконанні «Динамо», особливо в першому таймі. Це те, чого ви вимагаєте?

- Починаючи з минулого року, команда намагається контролювати м'яч. Прийшли нові хлопці, але тренування та вимоги залишилися ті ж - контролювати м'яч і не втрачати його в простих ситуаціях. Хоча, на мою думку, у нас у першому таймі хоч і тримався м'яч, але ми створювали проблеми самі собі, здійснюючи втрати, яких не повинно бути.

Повторюся, у нас гра побудована на контролі м'яча та зі швидкою зміною напрямків. Старалися це робити, щось виходило, щось - ні. Але для цього і збори. Ми продовжуємо працювати в цьому плані.

Що стосується пропущеного м'яча, то пропускає вся команда. Крім епізоду з Дубінчаком, були ще помилки. Ми розберемо їх на теорії. Мені здається, що в перші хвилини хлопці, які вийшли на заміну, не ввійшли в гру та трохи втратили концентрацію, тому ми пропустили швидкий гол.

Будемо виправляти цю ситуацію, щоб хлопці, які виходять на поле, із перших хвилин налаштовувалися та грали більш уважно.

- Були також моменти у Ваната і Шепелєва...

- Крім того, у Лєднєва була відмінна можливість, але добре зіграв воротар. У нас були моменти і можна було виграти цю гру. Сьогодні 1:1, але сподіваємося, що в наступному матчі буде перемога.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер