Олег Гусєв: «Захопився приготуванням м'яса на грилі й уперше в житті зібрав пазл»

Олег Гусєв: «Захопився приготуванням м'яса на грилі й уперше в житті зібрав пазл»

В інтерв'ю журналісту офіційного клубного сайту Олег Анатолійович розповів, як пройшло свято в умовах карантину, чим він займається у вільний час, і як будується робота команди:

- Якщо коротко, то займаюся всім, крім улюбленої справи. Уже дуже хочеться повернутися у звичний графік і зануритися в роботу, в атмосферу тренувань та ігор - сумую за всім цим. Звісно, з футболістами постійно перебуваємо на зв'язку, вони сумлінно виконують індивідуальну програму, іноді надсилають відео у нашу загальну групу, та й ми контролюємо їхню роботу. Те ж стосується і медичного штабу - ми дізнаємося від них найсвіжішу інформацію і знаємо все про стан здоров’я гравців.

- А чим займаєтеся у вільний час?

- Майже весь час проводжу вдома з сім'єю, ми нікуди не виходимо, дотримуємося правил карантину. Підтримую спортивну форму, скачав в інтернеті спеціальну програму, і займаюся тричі на тиждень, щоб жиром не заплисти (посміхається). Оскільки ми живемо у заміському будинку, роботи вистачає. Усе, що раніше робили запрошені фахівці, тепер роблю сам. За останні два тижні вже переглянули купу фільмів, серіалів, їх, в основному, пропонує дружина. Навіть уперше в житті зібрали пазл на півтори тисячі елементів. Думав, це буде набагато легше, а виявилося не так просто.

- Які нові захоплення у вас з'явилися за час карантину?

- Люблю риболовлю, але хоча це і на природі, у цей період намагаюся дотримуватися карантину і нікуди не виїжджати. Оскільки у нас є мангал, стали часто смажити м'ясо на грилі, робити шашлик, готувати барбекю, а також плов і шурпу. Ще багато часу проводжу з донькою. Вона зараз у дитячий садочок не ходить, тому займаємося самонавчанням: і малюємо, і читаємо, і математичні задачки вирішуємо по черзі з дружиною. Крім того, зараз по телевізору показують багато старих матчів у запису, іноді є нагода їх подивитися.

- 25-го квітня у вас був День народження, як його відзначили?

- І Великдень, і День народження провели однаково - так само, як і всі інші звичайні дні, вони нічим не відрізнялися, лише шашлик приготували у дворі. На День народження приємно було отримати багато привітань по телефону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер