Олег ГУСЄВ: «Із нетерпінням чекаю на повернення до розташування «Динамо»

Олег ГУСЄВ: «Із нетерпінням чекаю на повернення до розташування «Динамо»

- Олеже, для тебе цей матч став 95-м за збірну. Які емоції в тебе викликає це число?

- Неоднозначні, тому що ми не виграли. А так, звичайно, число серйозне. Я задоволений, що мені пощастило зіграти за збірну вже 95 матчів.

- Чи важко дається цей своєрідний Рубікон?

- Важко, особливо зараз. Ігри нелегкі, ми не можемо виграти, наш тренерський штаб робить ставку лише на 11-12 осіб, тому важко.

- Коли вся команда вже пішла, ти залишився один на лаві запасних. Про що думав у той момент?

- Про перспективи. Про перспективи себе у збірній, про подальші перспективи збірної.

- Хлопці якось привітали Сергія Рибалку з дебютом?

- Та ні, після гри була тиша в роздягальні. Можливо, якби ми виграли 1:0, був би інший настрій, а так... Мали перемагати десь 4:0, а зіграли 1:1, пропустили на компенсованій хвилині. Зараз у роздягальні всі сиділи в тиші, ніхто нікого не вітав.

- У сьогоднішній грі було місце експериментам?

- Та які ж експерименти, коли за винятком одного-двох людей грали всі ті ж, хто й у Іспанії. Всі сходяться на думці, що в Іспанії ми зіграли непогано, гідно. І сьогодні практично всі ті ж люди вийшли на поле та мали робити результат, але не склалося... У цьому матчі дозволено було проводити по сім замін, але ми чомусь використали лише чотири, на відміну від Латвії.

- Проблеми із забивним форвардом збірної залишилися?

- Я ж не тренер збірної, не представник виконкому Федерації, я просто футболіст та роблю на футбольному полі все, що від мене вимагається. Як мені це вдається – це вже вирішувати тренерському штабу. Тому не можу відповісти на це питання.

- Підтримка львівських уболівальників вам сподобалася?

- Вона завжди подобається, тут завжди збірну підтримують дуже добре. Я думаю, якби ми виграли сьогодні, то й уболівальники отримали би задоволення. А так, коли вони після гри йшли з трибун, по звуку стадіону було помітно, що вони трошки не задоволені результатом.

- Чи легко тепер буде переключитися на клубні справи?

- Якщо чесно, особисто мені буде дуже легко. Я чекаю не дочекаюся, коли повернуся до розташування клубу. Із нетерпінням чекаю нових ігор за «Динамо».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер