Олег КОНОНОВ: «У футболістів «Динамо-2» велике майбутнє»

Олег КОНОНОВ: «У футболістів «Динамо-2» велике майбутнє»

- Нам було непросто в першому таймі, «Динамо-2» грало дуже агресивно, і впоратися з молодими футболістами було не так легко. Але після перерви нам вдалося забити два швидких м'ячі, що і зумовило результат зустрічі.

- Чи очікували Ви, що матч закінчиться з такою перевагою на вашу користь?

- Звичайно, не можу сказати, що очікував, але ми ставимо перед командою серйозні завдання під час гри, вимагаємо, щоб вони доводили до завершення кожну атаку. Нам це вдалося, як і в попередньому матчі.

- На Вашу думку, наскільки закономірним є нинішнє місце «Динамо-2» в турнірній таблиці?

- Мені ця команда дуже сподобалося. Перед нашою грою я проаналізував ігри, які динамівці провели раніше, і зауважив, як багато вони атакують і завдають ударів по воротах. Сьогодні це ще раз підтвердилося - «Динамо-2» активно грало попереду і створювало дуже небезпечні моменти. Просто вони не доводили їх до завершення, часом ми грали вдало, іноді самі динамівці не використовували свої можливості. Але в цілому, гадаю, у хлопців, які виступають зараз у «Динамо-2», велике майбутнє. Головне, щоб вони не впали у відчай, а робили в кожній грі все задля перемоги.

- Чи задоволені Ви грою Новака та Коваля, які до літа виступали за «Динамо-2»?

- Ми за ними довго стежили, і в підсумку взяли їх до команди з прицілом на те, щоб вони вже зараз досягали разом результату. Новак частіше виходить в основному складі і є ключовим футболістом нашого захисту. Коваль же в силу своєї молодості поки з'являється на полі не так часто, але я бачу в ньому велику перспективу. Ми будемо продовжувати з ним працювати. І він сам має індивідуальну програму, за якою вже зараз займається. Я впевнений в тому, що цей самобутній гравець може розвиватися, і надалі бути дуже корисним не тільки нашому клубу, але і молодіжній збірній України.

- Кузнєцов сьогодні показав максимум, на що здатний, або у «Динамо-2» були великі проблеми в захисті?

- Голи виходять тоді, коли є помилки захисників. Сергій відіграв сьогодні дуже добре. Будемо сподіватися, що надалі у нього буде така ж висока результативність. Хоча, найголовніше для перемоги - бути частиною колективної гри. Кузнєцов може однаково добре віддавати результативні передачі і забивати сам.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер