Олег КУЗНЕЦОВ: «Звісно, «Динамо» - фаворит, але у матчі Кубка все може статися»

Олег КУЗНЕЦОВ: «Звісно, «Динамо» - фаворит, але у матчі Кубка все може статися»

- Хоч я і вихованець чернігівської «Десни», фаворит, звісно - «Динамо» (Київ). Хоча «Десна» непогано виступає в Першій лізі. Але сили не зовсім рівні. В цьому матчі у «Динамо» проблем не повинно бути. Єдине - напевно, буде ротація складу. Можливо, Хацкевич молодих хлопців захоче подивитися в матчі Кубка.

- «Десна» поки що знаходиться на п'ятому місці в Першій лізі. Як ви вважаєте, які перспективи у цієї команди? Чи під силу їй піднятися вище, вийти в Прем'єр-лігу?

- Я не дуже часто спілкуюся з керівництвом, із Сашею Рябоконем, тому не знаю завдань, які перед ними стоять. Але, судячи з того, як виступають у цьому сезоні «Арсенал», «Полтава» - найімовірніше, важко буде вийти. Але Перша ліга непередбачувана. Можливо, присутня якась образа у чернігівської «Десни» за минулий рік, тому що за спортивними показниками вони повинні були цього року грати у Прем'єр-лізі. Гадаю, вони виступали б, як «Сталь», «Зірка», «Карпати», «Чорноморець», усім складом. Може, ще зміцнилися б.

Якщо завдання стоять... Знаю, що минулого року стояло завдання, але вони його не виконали, стався казус, неприємний випадок. Можуть у керівництва клубу опуститися руки. Потрібно і докладати зусиль для зміцнення складу, і вкладати в інфраструктуру. Таке може статись і в наступному році. Футбол у Чернігові люблять. Коли почали в осінній частині чемпіонату грати на стадіоні - народ ходить, наскільки я знаю, досить непогано.

- Якщо говорити про тактику, «Динамо» напевно буде домінувати, володіти ініціативою. Що, на ваш погляд, «Десна» зможе протиставити, щоб зачепитися за результат, поборотися за вихід далі?

- Чернігівська команда, напевно, буде більше від оборони грати. Може ще поле зіпсувати, може бути сніг, мороз, сльота, по коліно води, що завгодно. У «Десні» є і молоді футболісти, і ті, які в Прем'єр-лізі грали на хорошому рівні. Якщо виграють - будуть героями, як мінімум у Чернігові. З перших хвилин буде багато боротьби. Це Кубок, усе може статися. Буду чекати цікавої гри.

- Ви не збираєтеся поїхати до Чернігова на цей матч?

- На жаль, ні, поки що не можу. У мене зараз проходять курси ліцензування.

- Зробите прогноз, із яким рахунком закінчиться матч?

- Гадаю, 1:2, «Динамо» переможе.

- «Десна» все-таки заб'є?

- Швидше за все, так. Повинні забити, судячи з того, як грають у Першій лізі, досить багато забивають. Сподіваюся, хоча б один м'яч заб'ють.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер