Олег Лужний: «Гра з «Волинню» буде цікавою»

Олег Лужний: «Гра з «Волинню» буде цікавою»

- Думаю, усі знають, у якому стані знаходиться «Динамо», і які проблеми має «Волинь» - половина футболістів залишила команду. У господарів та гостей гравці різні за силою та рівнем, ясно, що динамівці відчутно сильніші. У «Волині» - хороший тренер Віталій Кварцяний, який відповідним чином налаштує своїх підопічних. Тож, гра буде нелегкою, це точно, та все ж, думаю, переможуть кияни, але, повторюся, їм буде непросто, адже «Волинь» буде дуже старатися. Віталій Кварцяний  - максималіст, пам’ятаю, ще коли я грав під його керівництвом, він вимагав повної самовіддачі до самого фінального свистка. Та як би там не було, гра, однозначно, буде цікавою.

- У неділю не зіграє вихованець Кварцяного Євген Хачеріді. Чи його втрата вплине на гру?

- Хачеріді – дуже велика втрата для «Динамо», але не в цій грі. Якби він отримав дискваліфікацію, скажімо, на матч проти «Шахтаря» чи «Дніпра», це було б дуже відчутно, проти «Волині» - не думаю.

- На вашу думку, гості гратимуть від оборони?

- Це питання до Віталія Кварцяного. Я не можу визначати тактику команди на гру та знати, як наставник налаштовуватиме своїх футболістів. Напевне, у нього є власні задумки, плани та схеми. Щоб робити прогнози, потрібно знати, який є підбір гравців, кого він має у розпорядженні, у кого травми, хто не зможе зіграти.

Повну версію інтерв’ю читайте в передматчевій програмі матчу «Динамо» - «Волинь»

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер