Олег Лужний: «Вдячний своїм футболістам»

Олег Лужний: «Вдячний своїм футболістам»

АЗ – «Динамо» – 1:2. Післяматчева прес-конференція

Олег ЛУЖНИЙ, в.о. головного тренера «Динамо»:

- Дякую АЗ за хорошу гру, ця команда мені сьогодні дуже сподобалася. Звичайно, також вдячний своїм футболістам, які повністю виконали установку. Вони віддали всі сили та майстерність, які на сьогодні мають.

- Гравці справді віддали всі сили. Коли їх стане більше?


- Коли почнуться зимові збори, у січні-лютому місяцях. Зараз у нас кожні три дні гра, потрібно відновлювати сили футболістів.

- Після матчу ви перехрестилися, а під час гри тримали руки в кишенях пальта. У вас там ікона?

- Хрестик.

- Із чим пов’язаний вихід Гусєва на лівому фланзі півзахисту?

- Не розумію питання. У команді рівня «Динамо» футболіст має вміти грати на будь-якій позиції.

* * *

Гертьян ВЕРБЕЄК, головний тренер АЗ:

- Склалося враження, що команда не повністю виклалася на полі...


- Якщо подивитися на хід гри й шанси, які в нас були, можна сказати, що на табло неправильний результат. У нас було два-три чудових моменти, але оптимально ними розпорядитися не змогли.

- Грою ви задоволені?

- Перші 15 хвилин гра велася безладно. Гравці часто втрачали м’яча, що було дуже небезпечно. Гадаю, після цього ми увійшли до ритму. Задоволений, що підопічні спромоглися зберегти напругу і продовжували створювати шанси, забивши блискучий м’яч. На жаль, надалі не всі моменти були використані. Нам не пощастило під час розіграшу кутового, коли пропустили другий м’яч, також були невдоволені багатьма рішеннями арбітра. У другому таймі склалася ситуація, яка була вигідною «Динамо».

- Зробіть прогноз, як складеться ситуація у відбірковій групі. Кого після трьох турів ви вважаєте фаворитом?


- Мені дуже важко відповісти на ваше питання. До початку турніру ми розглядали «Динамо» фаворитом групи. Знаємо, що «Динамо» довелося нелегко, команда понесла в перших двох турах втрати. Через це команді довелося сьогодні мобілізувати всі сили, граючи на перемогу. У другому таймі «Динамо» залишалося зберегти досягнуту перевагу. Навіть незважаючи на поразку, хочу віддати належне своїм гравцям. Вони боролися до останньої хвилини. Зараз у нас залишаються три гри, і щоб вийти до наступного раунду, необхідно набирати в них сім очок.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Алкмаара

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер