Олег Лужний: «Налаштовуємо хлопців на перемогу»

Олег Лужний: «Налаштовуємо хлопців на перемогу»

Передматчева прес-конференція наставника «Динамо» Олега Лужного розпочалася на кілька хвилин раніше призначеного часу. До конференц-залу Олег Лужний увійшов у супроводі захисника й віце-капітана команди Тараса Михалика. Передусім, Олег Романович розповів про те, як динамівці провели останні дні перед матчем з «АЗ»:

- Працювали за звичним планом. Ті, хто не грав в останньому матчі, провели легке тренування, а ті, хто брав участь у поєдинку проти «Карпат», були на масажі і зробили розтяжку. Потім провели ще одне втягуюче тренування, а вчора було основне заняття.

- Ви не вважаєте, що завтрашній матч буде важливішим не стільки для команди, скільки для вас особисто?

- А ви бачите різницю між тренером і командою? Як можна розділяти інтереси тренера і команди? Кожна гра – як у чемпіонаті України, так і в Лізі Європи – важлива і для мене, і для команди. Кожен поєдинок необхідно вигравати.

- В якому стані перебуває Андрій Шевченко? Він зможе завтра грати?

- Учора Андрій працював за індивідуальною програмою. Якщо сьогодні він буде нормально себе почувати на тренуванні, завтра буде грати. Усе залежить лише від нього.

- Як завтра має зіграти команда, щоб вибратися із складної ситуації, в якій вона опинилася?

- А ви самі як гадаєте? Звичайно, лише перемогти. Ми з колегами налаштовуємо хлопців лише на перемогу, по-іншому й бути не може, нехай то буде гра з «Карпатами», «Шахтарем» чи кимось ще.

- Враховуючи, що Михалик прийшов із вами на прес-конференцію, ви завтра на нього розраховуєте? І як себе почуває Гусєв?

- Гусєв учора тренувався в основній групі. Я з ним розмовляв, і Олег сказав, що почуває себе нормально. Після сьогоднішнього заняття вирішимо, чи буде він грати. Те ж саме стосується і Тараса.

- Питання Тарасу Муихалику. Ви напевно переглядали ігри «АЗ». Які сильні сторони суперника можете назвати? За рахунок чого їхня гра останнім часом покращала?


- Ми особливо не стежимо за виступами команди, просто розбирали їхні ігри в Лізі Європи. Можу сказати, що це організована команда. А успіхів вони досягли за рахунок командної гри і хорошого використання пресингу. Ми добре розібрали цю команду з тренером і готові з ними грати.

- Як себе почуваєте у зв’язку з тим, що певний час не грали?

- Почуваю себе нормально, вже провів кілька тренувань. Якщо тренер довірить місце в основному складі, готовий грати на 100%.

Дивіться фотогалерею тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Алкмаара

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер